Acer eMachines E642 – 10399

Всички фенове във Facebook получават Acer Aspire 5516 за 599 лева

Обновена: Отдавна изчерпан

Отдавна не сме писали в блога, затова минавам направо на темата:

Acer Aspire 5516 5474 вече е и с 50 лева по-евтин за всички които ни следят през Youtube, Twitter или Facebook от бутона долу.

В случай ако вече не сте го направили, за което сме много радостни и ще се опитваме както до сега да пускаме само най-добрите оферти в България.

За всички вас Acer Aspire 5516 5474 е на цена 599 лева стартиращо от днес до изчерпване на количествата.

Този модел отговаря на нуждите на потребителите на мобилни компютри, които никога не биха използвали дори и на 70% ресурсите на наложените в момента на пазара скъпи модели лаптопи. А същевременно търсят приятен 15″ дизайн с параметри, които на тази цена няма другаде.

Лаптопите са нови и имат 12 месеца гаранция, както и следните характеристики:

  • Процесор: AMD Athlon 64 TF-20 1.6 GHz,
  • Памет: 2 GB DDR2
  • Твърд диск: 160 GB SATA 5400 rpm
  • Видео карта: ATI Mobility Radeon Xpress 1200 256 MB

Пълната характеристика, както и поръчки на този адрес, като ни пратите своя профил във Facebook. Или просто ни се обадите…

Освен това следващата седмица очакваме да заредим още двуядрени лаптопи втора употреба и да освежим началната ни страница, за което ще пишем веднага.

Update

Може би трябваше още в началото да го снимаме, но по-добре късно отколкото никога. Ето и кратко видео на машината. Бройките са вече много малко.

Информация за автора: Евгени Илиев

С афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирах развитието на собствен бизнес през 2009 с фирма ITopia, известна вече под името iZone.bg.
Специалист по онлайн търговия, автор на статии и ревюта в блогът на iZone.bg и редица други места.

Коментари са затворени.