iZone.bg

Лаптопи втора ръка марка Fujitsu

  1. Лаптопи втора ръка марка Fujitsu
Резултати 0

Покажи по

9
18
27
36

Цена

Марка

Модел

Вид процесор

Модел процесор

Процесорни ядра

Рам

Вид рам

Видео карта

Твърд диск

Размер на екрана

Резолюция

Технология на дисплея

Клавиатура

Батерия

Цвят

Клас

Тегло

Сортирай по:

Популярни
Последно добавени
Най-евтини
Най-скъпи
Промо
IZONE.BG - Купи реновирана техника на изплащане с 0% лихва!

Няма намери продукти според зададените критерии.

Повече за нашите продукти

Лаптопи Fujitsu

Лаптопи Fujitsu Това е втората по възраст създадена IT компания в света, след IBM и преди HP. Основана е през 1935г. в Кавасаки, Япония. Fujitsu влиза в класациите през 2015г. като десетия по големина доставчик на IT услуги. Компанията Fujitsu предлага богат асортимент от продукти и услуги. Каталогът им включва компютърни устройства като лаптопи, таблети, настолни компютри, работни станции и сървъри, микропроцесори, климатици, Cloud услуги и др. През годините, компютърният бизнес на Fujitsu разцъфтява и компанията разработва и създава конкурентни за масовия и бизнес ориентирания пазар продукти. Изграждат репутация на корпорация произвеждаща само висококачествени устройства. Основната линия лаптопи, която японската компания предлага се нарича LifeBook.

Линия LifeBook

Като основна линия, семейството LifeBook предлага изключително широк спектър от модели, подходящи за всякакви нужди и всякакъв бюджет. Моделите лаптопи Lifebook се разделят на три серии:
  • такива за обща употреба
  • лаптопи, които попадат в графата висок „премиум“ клас
  • както и машини, насочени към бизнеса и професионалисти.
Може да разпознаете серията лаптоп по комбинацията от букви и цифри на модела:
  • LifeBook за масовия потребител (All – Around) – А
  • LifeBook бизнес клас (Advanced) – E, U7
  • LifeBook висок “премиум“ клас (Superior)  – U9, S
  • LifeBook за масовия потребител (All – Around)
Тази серия на Lifebook е предназначена хора, които няма да ползват устройствата за професионални нужди. Подходящи са за ученици и студенти, както и за тези, които ще го купят с цел развлечени – филми, музика, интернет. Спецификациите му не го правят подходящ избор за хора, които ще работят с тежки или специализирани програми. Тези модели работят добре с офис програми като Word, Excel, както и с други леки приложения. Предлага се само в един размер – 15 инча. Тази серия не се слави с лекота на тялото и поради тази причина са подходящи за настолен лаптоп в дома или офиса, но не могат да се ползват като лесно преносими, както са например ултрабуците. Тези лаптопи се водят бюджетната линия Lifebook.

LifeBook бизнес клас (Advenced)

Fujitsu моделите от тази серия включват в себе си по – напреднала технология, като започнем от материала на тялото, та стигнем до най – ъпдейтнатите версии на хардуерните компоненти. Поради тази причина, лаптопите Advanced са класифицирани като устройства ориентирани към бизнеса и по – специално към професионалисти, които имат нужда от мощна машина. Тази серия се дели на две – на ноутбуци и на ултрабуци. Ултрабук моделите са обозначени с U7, а ноутбуците с Е. Те са леки, стилни и бързи. Поради високото качество, което предлагат, държат и висока цена. Подходящи са за леки програми за видеообработка, Photoshop, HD филми, както и могат да изпълняват няколко задачи наведнъж.

LifeBook висок „премиум“ клас (Superior)

Това е най – висококачествената серия лаптопи на Fujitsu. И тук, както при лаптопите от бизнес клас, моделите се делят на ултрабуци и ноутбуци. Ноутбуците са обозначени със S, докато ултрабуците с U9. Lifebook (Superior) са предназначени за взискателни професионалисти, които желаят да получат най – доброто за високата цена, която плащат. Освен отличните спецификации, една от най – приоритетните характеристики за тези модели е мобилността. Като цяло устройствата са изключително леки, а по – специално някои модели ултрабуците тежат дори по – малко от 1 кг. Преки конкуренти са Lenovo ThinkPad, Apple MacBook, Dell XPS и други от същия клас.

iZone.BG - Шоурум

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 0700 31 023

Телефон: 02 44 86 670

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивни дни

БЮЛЕТИН

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

© IZONE.BG 2011 - 2024. Всички права запазени.

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права.

Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици.

Количка

Количката е празна.