iZone.bg

Dell OptiPlex компютри на супер цена и с дълга гаранция

  1. Dell OptiPlex компютри на супер цена и с дълга гаранция
Резултати 0

Покажи по

9
18
27
36

Цена

Марка

Модел

Вид процесор

Модел процесор

Процесорни ядра

Рам

Вид рам

Видео карта

Твърд диск

Вид кутия

Клас

Сортирай по:

Популярни
Последно добавени
Най-евтини
Най-скъпи
Промо
IZONE.BG - Купи реновирана техника на изплащане с 0% лихва!

Няма намери продукти според зададените критерии.

Повече за нашите Dell Optiplex

Dell Optiplex

Серията Dell OptiPlex са бизнес ориентирани модели настолни и All-in-One компютри. Предлага огромно разнообразие от хардуерни конфигурации.

Серията Dell OptiPlex са бизнес ориентирани модели настолни и All-in-One компютри. За пръв път OptiPlex дебютират на пазара за бизнес компютри през 1993г. През годините се обособяват 5 основни подсерии като петата и най-нова такава влиза в производство през 2014г.

Както вече казахме компютрите Dell OptiPlex са насочени към бизнес потреблението и са предпочитани устройства за офис обстановка. Най-често могат да се срещнат в държавни институции, образователни заведения и като цяло в корпоративна среда.

Последната, пета подсерия се дели на три основни типа компютри – нискобюджетни компютри (серия 3000), сред клас машини (серия 5000) и премиум устройства (серия 7000).

Dell OptiPlex се отличава с изключително високото си качество на изработка, голямото разнообразие от размери кутии, както и с многото конфигурации, между които може да избирате, за да персонализирате машината според вашите нужди. Хардуерните компоненти в системата са най-висок клас елементи, така че да покрият тестове за издръжливост и да се гарантира дълъг живот на компютъра.

Друга категория, на която се делят компютрите от линията Dell OptiPlex е според размера на кутията

Според нуждите си може да изберете между кутии с размер Micro, Small Form Factor (SFF), Tower и Desktop (стандартен размер) и All-in-One (монитор и компютър в едно).

Micro кутиите са компактни и лесно преносими, но конфигурациите им трудно могат да бъдат променяни. SFF и Tower компютрите пък лесно могат да бъдат надграждани, но пък са обемисти. All-in-One са с вграден монитор, но пък често са ограничени в мощността и не могат да бъдат добавяни допълнителни компоненти.

Ценовата категория, типът кутия и различната подсерия Dell OptiPlex предопределя и различните класове хардуерни компоненти.

За мощността си линията разчита изцяло на процесорите на Intel. В зависимост от цената, която сте готови да платите може да избирате между Intel Pentium или последно поколение Intel Core i3/i5/i7 процесори.

В зависимост от това, за какво ще ползвате компютъра си може да разчитате на Intel HD видео карта за по-леки приложения, или на AMD или NVidia графични процесори за по-тежки и специализирани програми свързани с обработка на изображения.

Компютрите Dell OptiPlex се предлагат с основни 8GB или 16GB RAM памет като при повечето модели се дава възможност за надграждане и добавяне на допълнителна RAM памет. Някои машини започват със стартова RAM от 64GB.

All-in-One Dell OptiPlex са с вграден монитор в кутията. Компютрите варират по размер. Дисплеите могат да бъдат между 21 и 27 инча.

Всички модели от серията Dell OptiPlex работят с Windows 10 за операционна система.

 

iZone.BG - Шоурум

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 0700 31 023

Телефон: 02 44 86 670

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивни дни

БЮЛЕТИН

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

© IZONE.BG 2011 - 2024. Всички права запазени.

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права.

Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици.

Количка

Количката е празна.