iZone.bg

Компютри втора ръка марка HP

  1. Компютри втора ръка марка HP
Резултати 0

Покажи по

9
18
27
36

Цена

Марка

Модел

Вид процесор

Модел процесор

Процесорни ядра

Рам

Вид рам

Видео карта

Твърд диск

Вид кутия

Клас

Сортирай по:

Популярни
Последно добавени
Най-евтини
Най-скъпи
Промо
IZONE.BG - Купи реновирана техника на изплащане с 0% лихва!

Няма намери продукти според зададените критерии.

Повече за нашите продукти

Компютри HP

Компютри HP

HP е една от най-старите компании, произвеждаща компютърни технологии. Основана е през далечната 1939г. в Пало Алто, Калифония. Бил Хюлет и Дейвид Пакард се считат за основоположниците на така наречената Силиконовата долина.

От десетилетия насам корпорацията е водеща фигура в продажбите на компютърна технология в световен мащаб. Те се считат за едни от иноваторите в сферата и са създали висок стандарт, с който само няколко други компании могат да се конкурират.

През последните 10-15 години HP не слиза от челните две места в класациите за продажба на компютри и лаптопи в света, като само в няколко години отстъпва първото място на Lenovo или Dell.

Широкият спектър на компютрите HP ги правят подходящи за всякакъв тип работа. Различни модели са подходящи за корпоративна среда, за обикновения потребител, за професионалиста и за геймъра. Компютрите HP се предлагат като модели от различни линии. По-долу ще обърнем внимание на най-популярните сред тях.

Линии персонални компютри HP

Различните линии са ориентирани към отделни видове потребление. Има компютри насочени изцяло към бизнеса, а има и такива, които са предназначени за ползване от непрофесионалист.

Бизнес ориентирани линии

Линия HP ProDesk са нискобюджетният клас бизнес ориентирани компютри. Те се предлагат в различни конфигурации, според нуждите на купувача. Включват процесори от Intel Core семейството – по-евтините i3, среден клас i5, както и с високопроизводителните i7.

ProDesk компютрите се предлагат в 3 серии – 400, 600 и All-in-One. Моделите от серията ProDesk 600 се считат за по-професионални машини. HP ProDesk са подходящ избор за малък и среден бизнес.

Линията HP EliteDesk влизат в категорията висок бизнес клас компютри със своята отлична производителност, мощност и бързина. Тези машини са подходящи за големи корпорации и по-сериозен бизнес, при който необходимостта от компютри, на които може да се разчита е задължително условие.

EliteDesk се предлагат като компютри с всякакъв размер кутии – USDT, SFF, Tower, All-in-One и др. По-високите параметри на хардуерните компоненти в компютърната конфигурация покачват и цената на тези устройства.

Линията HP Z работни станции е най-високият клас компютри, който компанията може да предложи в категория бизнес машини.

Тези работни станции са проектирани така, че да могат да поемат много голямо натоварване от софтуера, с който се работи. Компютрите могат да работят с тежки специализирани програми, чиито минимални изисквания за характеристиките на хардуерните компоненти са много високи и трудно среден клас машини биха ги покрили.

HP Z включват последни поколения i7 процесори, външни видео карти, голям размер RAM памет и огромни дискови пространства.

 

Линии насочени към масовото потребление

HP Pavilion са сред най-достъпните като цена и следователно най-предпочитаната линия от непретенциозния потребител. Компютрите са най-подходящи за употреба в домашни условия и в малки офиси, занимаващи се най-вече с административна работа. HP Pavilion могат да са с различен вид кутии и безброй конфигурации.

HP Envy е линията, която се води по-висок потребителски клас. Тя включва ралични серии според нуждите на купувача. Голямото разнообразие от функции разграничава отделните модели. В резултат на това, те варират от мейнстрийм до ориентирани към геймърите машини.

Друга важна линия, която трябва да споменем е HP Omen, чиито компютри са специално проектирани за геймърите.

iZone.BG - Шоурум

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 0700 31 023

Телефон: 02 44 86 670

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивни дни

БЮЛЕТИН

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

© IZONE.BG 2011 - 2024. Всички права запазени.

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права.

Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици.

Количка

Количката е празна.