iZone.bg

Компютри втора ръка за офис работа и обучение

 1. Компютри втора ръка за офис работа и обучение
Резултати 2

Покажи по

9
18
27
36

Цена

Марка

Модел

Вид процесор

Модел процесор

Процесорни ядра

Рам

Вид рам

Видео карта

Твърд диск

Вид кутия

Клас

Сортирай по:

Популярни
Последно добавени
Най-евтини
Най-скъпи
Промо
IZONE.BG - Купи реновирана техника на изплащане с 0% лихва!
Dell OptiPlex 3070
- 10 %
12 месеца гаранция
Безплатна доставка
0% лихва
 • Intel Core i3-8100T, 3.1GHz
 • 8GB DDR4
 • 256GB nVME + 500GB HDD
 • Intel UHD Graphics 630
 • Micro

499 лв. 449 лв.

Dell OptiPlex 3090
- 17 %
12 месеца гаранция
Безплатна доставка
0% лихва
 • Intel Core i5-10600T, 2.3GHz
 • 16GB DDR4
 • 256GB nVME
 • Intel UHD Graphics 630
 • Micro

599 лв. 499 лв.

Повече за нашите продукти

Компютри, предназначени за офис работа и обучение

Компютри за офис работа и обучение

Компютрите, предназначени за офис работа и обучение са най-масово разпространените настолни машини в света. Това е така, защото те са най-универсалното решение както за офиса, така и за дома. Предпочитани и за работа, и за забавления. Такава функционалност трудно могат да предложат компютри от по-нисък клас.

Поради добрата си производителност и надежност, подсигурени от включените хардуерни компоненти, тези машини са поставени в графа „среден клас компютри“. Заради това, те не могат да влязат в категория „нискобюджетни PC”.

Такива настолни компютри могат да се видят почти навсякъде – в офиси, държавни институции, учебни заведения, в домовете и т.н.

Освен дейности свързани с развлечения като филми, музика и сърфиране из социалните мрежи, тези компютри са конфигурирани да се справят с много и по-тежки задачи. Съвсем спокойно може да ги ползвате за всякакви офис дейности като работа офис пакети, PDF документи, счетоводен софтуер и други най-разнообразни офис програми.

Заради естеството си на предназначение, компютрите за офис работа и обучение могат безпроблемно да се справят с умерен мултитаскинг, както и с не голямо натоварване. Не би трябвало да изпитате каквото и да било забавяне или забиване на системата през работния си процес.

Тази безупречна работа се дължи на хардуерните компоненти включени в конфигурацията. Тя може много да варира в зависимост от нуждите на потребителя.

Хардуерни компоненти на компютри, предназначени за офис работа и обучение

Процесор

Както сигурно сами се досещате, процесорът е мозъкът на всеки компютър. Като най-важен елемент на него трябва да се обърне най-сериозно внимание. В тази категория компютри, трудно бихте могли да намерите конфигурация с процесор по-нисък клас от Intel Core i5. Intel Core i5, в зависимост от модела и поколението са двуядрени или четириядрени процесори. Те са най-масово разпространените процесори за този тип устройства. Универсалността им ги прави идеално решение за справяне с почти всички зададени от вас задачи, било то чрез леки или тежки програми.

Някои компютри от категория „Офис работа и обучение“ се предлагат и с най-висок клас процесори, а именно Intel Core i7.

RAM памет

Достатъчната RAM памет е друго важно условие за добрата производителност на тези машини. Като база, те започват с 4GB RAM, която е напълно достатъчна за всички гореизброени дейности. Ако усетите, че при по-голямо натоварване, системата забавя скоростта си на работа, винаги може да надградите като добавите още 2GB или 4GB RAM.

Твърд диск

Хард драйвът е особено важен компонент за тези настолни компютри. Предполагайки се, че ще ползвате машините си за работа у дома или в офиса, най-вероятно ще ви се наложи съхраняването на многобройни файлове, било то документи, таблици, снимки и какво ли още не. За да избегнете момент, в който след препълване на пространството не можете вече да запазвате информацията си, подсигурете се с хард драйв, който има минимум 500GB пространство.

Монитор

Ако ще ползвате компютъра си за работа, това означава, че ще прекарате пред монитора минимум 8 часа. В такъв случай, не правете компромис с размера, а си вземете монитор, който е най-малко 19 инча. Други параметри, по които да изберете монитора са с LED технология.

iZone.BG - Шоурум

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 0700 31 023

Телефон: 02 44 86 670

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивни дни

БЮЛЕТИН

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

© IZONE.BG 2011 - 2024. Всички права запазени.

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права.

Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици.

Количка

Количката е празна.