Невероятно евтин лаптоп Acer за широка употреба

В онлайн магазинът  на ITopia.bg вече пристигна и Acer Aspire 5516-5474, на безкомпромисно ниска цена от само 669 лв. (за всички фенове във Facebook – 599 лв.).

Лаптопът е подходящ както за обинковените потребители, ровещи се из Интернет и държащи да имат хубав шорокоекранен дисплей за мултимедия, така и за бизнес насочените, използващи различни офис приложения.

Acer Aspire 5516-5474 пристига с оригинална операционна система Windows Vista Home и 60 дневна тестова версия на Microsoft Office 2007.  Снабден е с достатъчно оперативна памет – 2 GB DDR2, добър 64 битов процесор AMD Athlon 64 TF-20  и 160 GB хард диск. Видеокартата ATI Radeon Xpress 1200 и широкоекранния 15.6 инчов HD дисплей осигуряват безпроблемно възпройзвеждане на мултимедия. Лаптопът е снабден и с четец за 5 вида карти.

Така, че ако имате нужда от нискобюджетен лаптоп с прилични характеристики, то определено Acer Aspire 5516-5474 е най-доброто, което можете да вземете на пазара в момента.

Информация за автора: Евгени Илиев

С афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирал развитието си във фирма Сноумод, като специалист по онлайн търговия. Основател и управител на ITopia - фирма, занимаваща се с нова и употребявана компютърна техника, поддръжка и сервиз. Основател и собственик на новия бранд iZone.bg. Автор на статии и ревюта в блогът на iZone.bg и редица други места.

Коментари (4)

    1. До сега не сме имали пращани за сервиз от този модел, но за жалост вече лаптопите се изчерпаха. Надяваме се скоро да имаме други изгодни предложения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *