Lenovo ThinkCentre M55 SFF – 3961

105лв.

Lenovo ThinkCentre M55 SFF

Изчерпан

Код: #187 Категория:
banner
banner
banner
banner

Спецификация

Additional Information

Процесор

Intel Core 2 Duo E6600 2.4 GHz, (4 MB L2 Cache, 1066 MHz FSB)

Размер памет

2 GB

Твърд диск

160 GB SATA

Видеокарта

Intel GMA 3000

Оптично устройство

DVD-ROM

Комуникации

Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000, PXE and full ASF 2.0 support

Детайли

– 6 x 2.0 USB
– VGA порт ( изход за външен монитор)
– COM (сериен порт)
– LPT (паралелен порт)
– 2 x PS/2
– RJ45
– High Definition Audio

Кутия

Small Form Factor SFF

Гаранция

6-месеца

Описание

Product Description

В случай че търсите функционален компютър втора употреба, то Lenovo ThinkCentre M55 е един вариант за вас, който успешно съчетава удобство и рационалност в услуга на потребителите. Възползвайки се от разработките на IBM, Lenovo продължава да пише история в областта на персоналните компютри именно с подобни модели, които съумяват да предоставят нещата, които очакваме от една настолна система.

Машината е построена около двуядрен процесор на Intel, за чието успешно функциониране се грижат и останалите компоненти, имплементирани в кутията на този модел. Предвидливо заделеният обем RAM осигурява още един аспект от функционирането на този великолепен десктоп компютър.

Голямата кутия определя Lenovo ThinkCentre M55като предимно използвана в домашни условия машина, но не е изключено и приложението й в офис обстановка. ThinkCentre линията на компанията се характеризира с висока устойчивост на натоварвания от всякакъв характер.

Ако не държите на лъскавите технологични джаджи, то в лицето на Lenovo M55 ще откриете и сериозна производителност, която ще ви помогне да изпълнявате на практика всякакви задачи, характерни за обикновения потребител. Най-приятно е това, че ще можете да се сдобиете с този настолен компютър втора ръка на невероятна цена и дори ще получите цели 6 месеца гаранция, за да сте сигурни, че правите най-подходящия избор за вас и вашите нужди.

 

Информация за автора: Евгени Илиев

С афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирах развитието на собствен бизнес през 2009 с фирма ITopia, известна вече под името iZone.bg.
Специалист по онлайн търговия, автор на статии и ревюта в блогът на iZone.bg и редица други места.

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви. Добавяне на отзив

Драйвери