Fujitsu Esprimo

Показване на всички 2 резултата

Сортирай по:
Филтрирай по:
сортирай по:

Fujitsu Esprimo

Fujitsu Esprimo е серия настолни компютри. Тя е подходяща както за офиса, така и за дома. Богато разнообразие от компютърни конфигурации.

Fujitsu Esprimo е серията на компанията, моделите на която са само настолни компютри. Това е и единствената линия, предлагащи PC-та (като изключим работните станции от серията Celsius, които са по-специализирани настолни компютри).

Макар линията Esprimo да е насочена към масовия потребител, разнообразието от модели я прави подходяща както за тези, които искат да ползват машините за развлечение в домашна обстановка, така и за бизнес класа хора в офис среда. Fujitsu Esprimo се дели на три основни подсерии, а именно нискобюджетни настолни компютри, среден клас машини за развлечение и леки офис програми и бизнес клас машини за по-тежък и специализиран софтуер.

Най-важното предимство на серията Esprimo е разнообразието от модели и от компютърни конфигурации

Винаги ще успеете да откриете подходяща за вас машина, независимо от вашите нужди. Друг основен плюс възможността да избирате между различни размери кутии – SFF, Mini Tower, Tower и дори All-in-One.

Ако търсите мощен и енергоспестяващ компютър може би ще искате да обърнете внимание на модела FUJITSU Desktop ESPRIMO G558. Това е лесно преносим компютър, който заема 97% по-малко пространство от стандартната Tower кутия и тежи само 800гр. Може да изпълнява всякакъв тип офис задачи. Но поради малкия размер кутия не дава много опции за надграждане.

Ако обаче търсите по-висок клас машина, способна да се справя с по-тежки офис приложения, то тогава FUJITSU Desktop ESPRIMO P758 може да се окаже по-подходящо решение. Настолният компютър се предлага с последно поколение Intel Core процесори и може да поддържа до 64GB RAM памет.

Моделът от най-висок клас, който заслужава вашето внимание е FUJITSU Desktop ESPRIMO D958

Многобройните конфигурации, от които може да избирате ви дават свободата да си персонализирате компютър спрямо вашите нужди.

Всички процесори, включени в конфигурациите на Esprimo машините са на марката Intel. В зависимост от потребностите ви може да избирате между Intel Celeron, Intel Pentium и Intel Core i3/i5/i7. Най-високият клас устройства се предлагат само с чипове от семейството на Intel Core.

Тъй като тази линия компютри е ориентирана предимно към масовия потребител, бизнеса и офис приложения, Esprimo разчита единствено на вградените Intel видео карти. Заради предназначението си видео процесори като NVidia и AMD не намират място конфигурациите. Intel видео картите не могат или трудно се справят с тежки приложения за графична обработка.

Настолните компютри от серията Fujitsu Esprimo се предлагат с инсталиран Windows 10 като операционна система и са съвместими с всякакъв тип монитори.