Изгодна ли е покупката на аксесоари втора ръка?

Дали и доколко е изгодна покупката на лаптопи втора употреба сме говорили неведнъж и два пъти. Що се отнася до покупката на аксесоари обаче, рядко сме засягали тази тема.

Как мислите, дали покупката на употребявани аксесоари е изгодна или е за предпочитане да купите аксесоарите за лаптопи, които са ви необходими чисто нови?

Представете си, че мишката ви е вече остаряла или пък имате нужда от охлаждаща подложка, чанта за лаптоп или нещо друго.

Предполагаме, че първата ви работа ще е да разгледате аксесоарите, които се предлагат като чисто нови по магазините. Разнообразието, което ще откриете в тези магазини е наистина огромно, спор няма. И ако държите мишката, чантата за лаптопа или подложката за охлаждане да са чисто нови, проблем отново няма.

Ако обаче търсите качествени аксесоари, които да купите на ниски цени, тогава можете да влезете на страниците на www.izone.bg и да поразгледате.

Просто влезете и обърнете внимание на цените, на които се предлагат аксесоарите втора ръка.

Разгледайте продуктите на ITopia много внимателно.

Сигурни сме, че няма да откриете друга разлика между чисто новите и аксесоарите втора употреба освен цената.

Тогава как мислите, изгодна ли е покупката на аксесоари от магазини за лаптопи втора ръка като  www.izone.bg?

Аксесоарите за лаптопи са нещо, което е необходимо, но не е задължително да давате много пари, за да си ги набавите.

Защо да плащате двойна или тройна цена за ИТ продукти, когато можете да закупите аксесоари, които ще са със същото качество, ще изглеждат като нови и ще струват само няколко левчета?

Продуктите, които се предлагат в ITopia са минали задължителни тестове, предлагат се с гаранция и могат да ви свършат абсолютно същата работа както чисто новите аксесоари с тази разлика, че ще ги купите на много по – ниски и изгодни цени.

Така че помислете дали не е по – изгодна покупката на аксесоари от магазини за лаптопи втора употреба като ITopia.

 

Информация за автора: Евгени Илиев

С афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирах развитието на собствен бизнес през 2009 с фирма ITopia, известна вече под името iZone.bg.
Специалист по онлайн търговия, автор на статии и ревюта в блогът на iZone.bg и редица други места.