IBM ThinkPad T42 – 2622
IBM ThinkPad T42 – 2623IBM ThinkPad T42 – 2624IBM ThinkPad T42 – 2625IBM ThinkPad T42 – 2626IBM ThinkPad T42 – 2627

125лв.

IBM ThinkPad T42

Изчерпан

Код: #26 Категория:
banner
banner
banner
banner

Допълнителна информация

Твърд диск

40 GB, PATA 7200 rpm – Active Protection System

Видеокарта

Ati Mobility Radeon 7500

Екран

15″ XGA (1024 x 768) – матов

Процесор

Intel® Pentium M 1.8GHz; 2 MB L2 Cache; 400 MHz FSB

Размер памет

1 GB

Оптично устройство

CD-RW/DVD combo

Звук

Built-in, Software volume control

Тегло

2.3 кг

Гаранция

6-месеца

Комуникации

10/100/1000 Mbps LAN, Wi-Fi 802.11 b/g/n

Детайли

2 USB порта- S-Video (TV-out) порт- Docking/Port Replicator порт- VGA порт ( изход за външен монитор)- Mic-in (вход за микрофон)- Line-out (изход за слушалки и тонколони)- Вгр

Описание на продукта:

Лаптоп IBM ThinkPad T42 e едно отлично решение за бизнесмени и потребители, които обичат да прекарват дълги часове, браузвайки из социалните мрежи или безбрежното море от информация, до което Интернет предоставя достъп. Когато се появи на пазара този лаптоп IBM ThinkPad се продаваше изключително добре, въпреки своята висока цена.

Днес обаче, няколко години по-късно голям брой потребители, търсещи лаптоп втора ръка предпочитат да изберат един наистина качествен продукт, а цената му е напълно приемлива. С оглед на това, че водещи фактори при покупката на IBM ThinkPad T42 втора ръка са именно неговата цена и надеждността, която получаваме за нашите пари.

Компактният му размер, ниското собствено тегло и качествените компоненти, наследени от предшественика T41 издигат този лаптоп IBM в очите на обичащите да пътуват често потребители, които не искат да инвестират голям бюджет в покупката на нов мобилен компютър. IBM ThinkPad T42 е едно чудесно допълнение към базовата машина, която имаме у дома.

Използвайки го, ние ще можем да се насладим на приятна работа и отлични характеристики, които ще ни позволят да работим и да се забавлявамe където и да се намираме, за да не пропускаме нито една възможност. Подарете си лаптоп IBM ThinkPad T42 втора ръкаедно чудесно решение за ценителите на здравите, надеждни и рентабилни компютри.

Драйвери

Информация за автора: Евгени Илиев

С афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирал развитието си във фирма Сноумод, като специалист по онлайн търговия. Основател и управител на ITopia - фирма, занимаваща се с нова и употребявана компютърна техника, поддръжка и сервиз. Основател и собственик на новия бранд iZone.bg. Автор на статии и ревюта в блогът на iZone.bg и редица други места.

Отзиви

Все още няма отзиви. Добавяне на отзив