HP Compaq dc7800 USDT – 3956
HP Compaq dc7800 USDT – 3957

129лв.

HP Compaq dc7800 USDT

Изчерпан

Код: #185 Категория:
banner
banner
banner
banner

Допълнителна информация

Твърд диск

320 GB SATA

Видеокарта

Intel® Graphics Media Accelerator X3100

Процесор

Intel® Core2Duo E6550 2.33 GHz,(4MB Cache, 1333 MHz FSB)

Размер памет

2 GB

Оптично устройство

DVD-RW

Кутия

Ultra Small USFF, USDT

Гаранция

6-месеца

Комуникации

Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000, PXE and full ASF 2.0 support

Детайли

Отзад: 6 USB 2.0, 1 x DVI, 1x RJ-45, 1x VGA, audio in/out; Отпред: 2x USB 2.0аудио

Описание на продукта:

Ако имате нужда от офис компютър втора ръка на ниска цена, то HP Compaq dc7800 USDT е едно невероятно решение, което ще ви помогне да се справите успешно с поставената задача. HP се славят с едно от най-добрите имена в компютърната индустрия напоследък и то е изградено точно благодарение на модели като този.

Удобната функционална кутия на HP Compaq dc7800 позволява спестяването на ценно офис пространство, но без да се правят компромиси по отношение на други характеристики, които утвърждават доброто име на машината. Създаден, за да бъде идеален помощник в административните задачи на служителите, този настолен компютър продължава да изпълнява успешно тези си функции и днес.

Процесорът на dc7800 е 2-ядрен Intel, a обема предвидена RAM памет осигурява идеалната работа на машината в съчетание с крайно потребителско удовлетворение. Хард дискът е подходящ, както за бизнес, така и за домашни цели, за да можете свободно да съхранявате своите ценни файлове.

Множеството възможности за свързване с различна по тип и вид периферия покачва дори повече доверието в HP Compaq dc7800 USDT. Добавяйки и 6 месеца гаранция от Itopia – izone.bg, както и неповторима цена, то се оказва, че тази машина е един страхотен избор за всеки практичен човек, който предпочита функционалността пред лъскавата опаковка, толкова характерна за последните модели лаптопи и таблети например.

 

Информация за автора: Евгени Илиев

С афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирал развитието си във фирма Сноумод, като специалист по онлайн търговия. Основател и управител на ITopia - фирма, занимаваща се с нова и употребявана компютърна техника, поддръжка и сервиз. Основател и собственик на новия бранд iZone.bg. Автор на статии и ревюта в блогът на iZone.bg и редица други места.

Отзиви

Все още няма отзиви. Добавяне на отзив