HP Compaq dc7700 USFF – 3920

119лв.

HP Compaq dc7700 USFF

Изчерпан

Код: #144 Категория:
banner
banner
banner
banner

Спецификация

Additional Information

Процесор

Intel Dual Core E2160 1.80 GHz,
(1 MB L2 Cache, 800 MHz FSB)

Размер памет

1 GB

Твърд диск

80 GB SATA II 7200 rpm

Видеокарта

Intel GMA 3000

Оптично устройство

DVD-ROM

Комуникации

Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000, PXE and full ASF 2.0 support

Детайли

– 8 x 2.0 USB
– VGA порт ( изход за външен монитор)
– COM (сериен порт)
– 1xLPT (паралелен порт)
– 4xAudio (слушалки, line in, line out)

Кутия

Ultra Small USFF, USDT

Гаранция

6-месеца

Описание

Product Description

HP Compaq dc7700 USFF е настолен компютър, който изненадва приятно потребителите с редица неща. На първо място разбира се си струва да споменем компанията-майка HP, която от край време се слави като производител на изключително стабилни и практични машини. Това важи както за лаптопите на компанията, така и за десктоп компютрите.

DC серията пък е проектирана с цел задоволяване потребностите на крупните бизнес потребители. Това само по себе си означава повишена надеждност, практичност и сериозно техническо осигуряване, което да благоприятства работата на служителите в съответните компании.

Удобната Ultra Smart Form Factor кутия помага да се спести ценно офис пространство или пък домашно такова. Двуядреният процесор на HP Compaq dc7700 и представеното количество RAM ни обещават едно добро представяне. Този модел настолни компютри втора ръка са ориентирани към стандартен тип потребители, които ги използват за най-масовите дейности. Най-често това са браузване, комуникация с приятели в социалните мрежи, водене на кореспонденция, музика, филми или стандартни административни задачи от офис тип.

Избирайки HP Compaq dc7700 USFF, вие ще можете да се сдобиете с един чудесен компютър втора употреба и то на наистина ниска цена. Шестте месеца гаранция от Itopia – izone.bg правят сделката дори още по-добра за хората, които търсят рентабилно и практично решение в областта на компютърните системи.


 

Информация за автора: Евгени Илиев

С афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирах развитието на собствен бизнес през 2009 с фирма ITopia, известна вече под името iZone.bg.
Специалист по онлайн търговия, автор на статии и ревюта в блогът на iZone.bg и редица други места.

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви. Добавяне на отзив

Драйвери