HP Compaq dc7700 USFF – 3920

119лв.

HP Compaq dc7700 USFF

Изчерпан

Код: #144 Категория:
banner
banner
banner
banner

Additional Information

Детайли

– 8 x 2.0 USB
– VGA порт ( изход за външен монитор)
– COM (сериен порт)
– 1xLPT (паралелен порт)
– 4xAudio (слушалки, line in, line out)

Кутия

Ultra Small USFF, USDT

Гаранция

6-месеца

Комуникации

Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000, PXE and full ASF 2.0 support

Оптично устройство

DVD-ROM

Размер памет

1 GB

Твърд диск

80 GB SATA II 7200 rpm

Видеокарта

Intel GMA 3000

Процесор

Intel Dual Core E2160 1.80 GHz,
(1 MB L2 Cache, 800 MHz FSB)

Product Description

HP Compaq dc7700 USFF е настолен компютър, който изненадва приятно потребителите с редица неща. На първо място разбира се си струва да споменем компанията-майка HP, която от край време се слави като производител на изключително стабилни и практични машини. Това важи както за лаптопите на компанията, така и за десктоп компютрите.

DC серията пък е проектирана с цел задоволяване потребностите на крупните бизнес потребители. Това само по себе си означава повишена надеждност, практичност и сериозно техническо осигуряване, което да благоприятства работата на служителите в съответните компании.

Удобната Ultra Smart Form Factor кутия помага да се спести ценно офис пространство или пък домашно такова. Двуядреният процесор на HP Compaq dc7700 и представеното количество RAM ни обещават едно добро представяне. Този модел настолни компютри втора ръка са ориентирани към стандартен тип потребители, които ги използват за най-масовите дейности. Най-често това са браузване, комуникация с приятели в социалните мрежи, водене на кореспонденция, музика, филми или стандартни административни задачи от офис тип.

Избирайки HP Compaq dc7700 USFF, вие ще можете да се сдобиете с един чудесен компютър втора употреба и то на наистина ниска цена. Шестте месеца гаранция от Itopia – izone.bg правят сделката дори още по-добра за хората, които търсят рентабилно и практично решение в областта на компютърните системи.


 

Информация за автора: Евгени Илиев

С афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирал развитието си във фирма Сноумод, като специалист по онлайн търговия. Основател и управител на ITopia - фирма, занимаваща се с нова и употребявана компютърна техника, поддръжка и сервиз. Основател и собственик на новия бранд iZone.bg. Автор на статии и ревюта в блогът на iZone.bg и редица други места.

Отзиви

Все още няма отзиви. Добавяне на отзив