Dell OptiPlex 760 USFF – 4100

199лв.

Dell OptiPlex 760 USFF

Изчерпан

Код: #317 Категория:
banner
banner
banner
banner

Additional Information

Твърд диск

320 GB SATA II 7200 rpm

Видеокарта

Intel GMA X4500

Процесор

Intel Core 2 Duo E8400 3 GHz, ( 6MB L2 Cache)

Размер памет

4 GB

Оптично устройство

DVD-RW

Кутия

Ultra Small USFF, USDT

Гаранция

6-месеца

Комуникации

Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000, PXE and full ASF 2.0 support

Детайли

– 7 x 2.0 USB – DVI порт ( изход за външен монитор)- COM (сериен порт) – LPT (паралелен порт)- RJ45 – High Definition Audio

Product Description

Предлаганите от нас компютри втора употреба Dell Optiplex 760 USFF са насочени за бизнес потреблението. Но тези машини предлагат изключителна мощност. Функционалността им, доброто им изпълнение и производителност правят този модел PC полезно за всяка сфера от вашата работа и ежедневие.

Компактността на кутията е едно от предимствата на Optiplex 760. Размерите й са 26.4 см x 8.9 см x 25.3 см. Това дава възможност тя да бъде ситуирана и в най-тесните пространства, както и да се позиционира хоризонтално или вертикално според желанието ви.

Dell Optiplex 760 USFF могат да поддържат всички ваши бизнес приложения и програми посредством процесора Intel Core 2 Duo E8400 3 GHz. Тези компютри втора ръка могат да се справят дори и с леки задачи свързани с мултимедия – обработка на снимки, видео и аудио.

Машината е оборудвана с оптично устройство, 7 USB входа, DVI порт за външен монитор, както и с High Definition Audio. Компютърът притежава и други допълнителни екстри, които правят избора му още по привлекателен.

За употребявани компютри, Dell Optiplex 760 USFF са изключително безшумни и бързи машини. Те са все още търсен продукт на пазара, поради своята надеждност при изпълнение на работа. Тези персонални компютри ще работят за вас безпроблемно с години.

Информация за автора: Евгени Илиев

С афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирал развитието си във фирма Сноумод, като специалист по онлайн търговия. Основател и управител на ITopia - фирма, занимаваща се с нова и употребявана компютърна техника, поддръжка и сервиз. Основател и собственик на новия бранд iZone.bg. Автор на статии и ревюта в блогът на iZone.bg и редица други места.

Отзиви

Все още няма отзиви. Добавяне на отзив