Dell OptiPlex 760 USFF – 4100

199лв.

Dell OptiPlex 760 USFF

Изчерпан

Код: #317 Категория:
banner
banner
banner
banner

Допълнителна информация

Детайли

– 7 x 2.0 USB – DVI порт ( изход за външен монитор)- COM (сериен порт) – LPT (паралелен порт)- RJ45 – High Definition Audio

Кутия

Ultra Small USFF, USDT

Гаранция

6-месеца

Комуникации

Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000, PXE and full ASF 2.0 support

Оптично устройство

DVD-RW

Размер памет

4 GB

Твърд диск

320 GB SATA II 7200 rpm

Видеокарта

Intel GMA X4500

Процесор

Intel Core 2 Duo E8400 3 GHz, ( 6MB L2 Cache)

Описание на продукта:

Предлаганите от нас компютри втора употреба Dell Optiplex 760 USFF са насочени за бизнес потреблението. Но тези машини предлагат изключителна мощност. Функционалността им, доброто им изпълнение и производителност правят този модел PC полезно за всяка сфера от вашата работа и ежедневие.

Компактността на кутията е едно от предимствата на Optiplex 760. Размерите й са 26.4 см x 8.9 см x 25.3 см. Това дава възможност тя да бъде ситуирана и в най-тесните пространства, както и да се позиционира хоризонтално или вертикално според желанието ви.

Dell Optiplex 760 USFF могат да поддържат всички ваши бизнес приложения и програми посредством процесора Intel Core 2 Duo E8400 3 GHz. Тези компютри втора ръка могат да се справят дори и с леки задачи свързани с мултимедия – обработка на снимки, видео и аудио.

Машината е оборудвана с оптично устройство, 7 USB входа, DVI порт за външен монитор, както и с High Definition Audio. Компютърът притежава и други допълнителни екстри, които правят избора му още по привлекателен.

За употребявани компютри, Dell Optiplex 760 USFF са изключително безшумни и бързи машини. Те са все още търсен продукт на пазара, поради своята надеждност при изпълнение на работа. Тези персонални компютри ще работят за вас безпроблемно с години.

Информация за автора: Евгени Илиев

С афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирал развитието си във фирма Сноумод, като специалист по онлайн търговия. Основател и управител на ITopia - фирма, занимаваща се с нова и употребявана компютърна техника, поддръжка и сервиз. Основател и собственик на новия бранд iZone.bg. Автор на статии и ревюта в блогът на iZone.bg и редица други места.

Отзиви

Все още няма отзиви. Добавяне на отзив