Dell OptiPlex 745 Tower – 3981
Dell OptiPlex 745 Tower – 3982

179лв.

Dell OptiPlex 745 Tower

Изчерпан

Код: #196 Категория:
banner
banner
banner
banner

Спецификация

Additional Information

Детайли
Кутия

Tower

Гаранция

6-месеца

Комуникации

Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000, PXE and full ASF 2.0 support

Оптично устройство

DVD-ROM

Размер памет

2 GB

Твърд диск

160 GB SATA II 7200 rpm

Видеокарта

Intel GMA 3000

Процесор

Intel Pentium D Dual-Core 3GHz, (4 MB L2 Cache, 800 MHz FSB)

Описание

Product Description

Ако търсите удобен и практичен домашен настолен компютър втора употреба, то Dell OptiPlex 745 Tower е едно перфектно решение, което ще ви изненада приятно. Техническите характеристики на този модел ще ви позволят лесно да правите нещата, които обичате и да не се притеснявате от неприятно потребителско преживяване.

Dell за пореден път не разочароват своите почитатели със серията OptiPlex, която предоставя наистина всичко онова, което потребителите ценят през последните години, включително надеждност и производителност. Моделът 745 Tower е проектиран с използването на по-голям тип кутия, която позволява дори по-добро охлаждане на компонентите, за да запази доброто представяне на компютъра и в случаите на сериозно натоварване през горещите дни.

Успешният баланс между марковия процесор Intel и обема RAM правят от Dell OptiPlex 745 една машина, която ще ви очарова със своята работа във всеки момент. В допълнение ще отбележим и повишените свързващи възможности за периферни устройства, които този десктоп компютър осигурява в лицето на осемте USB порта. Откриваме и удобствата на паралелен (LPT), сериен (COM) и порт за висококачествено аудио възпроизвеждане .

Dell OptiPlex 745 е едно перфектно решение, ако се нуждаете от домашна машина с приятни характеристики, висока производителност и разбира се отлична цена, която е характерна за всички компютри втора ръка, предлагани от Itopia – izone.bg.

Драйвери

Информация за автора: Евгени Илиев

С афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирах развитието на собствен бизнес през 2009 с фирма ITopia, известна вече под името iZone.bg.
Специалист по онлайн търговия, автор на статии и ревюта в блогът на iZone.bg и редица други места.

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви. Добавяне на отзив

Драйвери