data-products-laptops-dell-latitude-d610-dsc_0264
data-products-laptops-dell-latitude-d610-dsc_0262data-products-laptops-dell-latitude-d610-dsc_0254data-products-laptops-dell-latitude-d610-dsc_0256data-products-laptops-dell-latitude-d610-dsc_0259

119лв.

Dell Latitude D610

Изчерпан

Код: #10 Категория:
banner
banner
banner
banner

Допълнителна информация

Гаранция

6-месеца

Тегло

2.45 кг

Батерия
Видеокарта

ATI Radeon X300

Твърд диск

80 GB, PATA 5400 rpm

Размер памет

1 GB

Екран

14.1 XGA (1024 x 768) – матов

Оптично устройство

DVD-ROM/CD-RW Combo

Звук

Intel AC97

Детайли

4 USB порта- S-Video (TV-out) порт- Docking/Port Replicator порт- VGA порт ( изход за външен монитор)- Mic-in (вход за микрофон)- Line-out (изход за слушалки и тонколони)- Вгр

Комуникации

10/100/1000 Mbps LAN, Wi-Fi 802.11 b/g/n

Процесор

Intel® Pentium M 750 ,1.86 GHz; 2MB L2 Cache; 533MHz FSB

Описание на продукта:

Latitude D610 е един от моделите на Dell, който от момента на своята поява на пазара е силно ориентиран в посока професионалисти и студенти. Застъпената подобрена мобилност в този модел лаптопи осигурява удобство и комфорт при нужда от придвижване с машината.

 

D610 e от моделите с квадратен екран и ще допадне на всеки, който не харесва широкоекранните монитори днес. Идеално приложение този модел лаптоп намира при малките фирми с по-скромни офиси, които не разполагат с огромните бюджети на големите компании за инвестиции в апаратура, но искат да изберат качествен лаптоп втора ръка.

 

Силно впечатление прави комплексната издръжливост на тези лаптопи, а специално внимание заслужава страхотно удобната и здрава клавиатура, която се справя брилянтно дори при най-интензивна употреба. Друго нещо, което заслужава да бъде похвалено при описване на достойнствата на Dell Latitude D610 e ниското му тегло в съчетание със стабилна конструкция, която осигурява и дългия експлоатационен живот на този компютър.

 

4-те USB порта предоставят отлични възможности при желание за включване на периферни устройства като докинг станции, мишки, външна клавиатура, USB памети и т.н. Дисплеят също няма да разочарова хората, избрали да закупят Dell Latitude D610 втора ръка и представя доста добро качество на картината.

 

Една от най-важните причини при покупка на компютри за потребителите, предпочитащи лаптопи втора ръка е естествено цената. Именно в този аспект Dell Latitude D610 ще ви привлече на своя страна окончателно.
Драйвери

Информация за автора: Евгени Илиев

С афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирал развитието си във фирма Сноумод, като специалист по онлайн търговия. Основател и управител на ITopia - фирма, занимаваща се с нова и употребявана компютърна техника, поддръжка и сервиз. Основател и собственик на новия бранд iZone.bg. Автор на статии и ревюта в блогът на iZone.bg и редица други места.

Отзиви

Все още няма отзиви. Добавяне на отзив