Dell Latitude D430 – 2586
Dell Latitude D430 – 2587Dell Latitude D430 – 2588Dell Latitude D430 – 2589Dell Latitude D430 – 2590

249лв.

Dell Latitude D430

Вашата оценка

Изчерпан

Код: #18 Категория:
banner
banner
banner
banner

Спецификация

Additional Information

Процесор

Intel® Core™ 2 Duo U7700 1.33 GHz; 2MB L2 Cache; Ultra Low Voltage

Размер памет

2 GB

Твърд диск

80 GB, SATA 4200rpm

Видеокарта

Intel GMA 950 up to 224 MB

Екран

12.1 WXGA (1280 x 800) UltraSharp™

Оптично устройство

няма

Комуникации

10/100/1000 Mbps LAN, Wi-Fi 802.11 b/g/n

Детайли

– 3 USB порта

– Docking/Port Replicator порт

– VGA порт ( изход за външен монитор)

– Mic-in (вход за микрофон)

– Вграден микрофон

– Line-out (изход за слушалки и тонколони)

– Вграден

Звук

High Definition Audio

Батерия
Тегло

1.4 кг

Гаранция

6-месеца

Описание

Product Description

Вашата оценка

Още едно предложение към вас, нашите потребители е Dell Latitude D430, който можете да притежавате на една наистина завидна цена. Освен другите достойнства, за които ще поговорим по-долу или можете да разгледате в раздела с негови характеристики ще можете да се възползвате и от традициите на един от най-добрите производители на лаптопи в света.

 

12.1-инчовият дисплей с отлични характеристики и многото USB входни устройства в съчетание с един надежден процесор и достатъчна по обем RAM памет правят този модел едно изключително практично, но и достъпно бижу. Преди обаче да се спрете на покупката на Dell Latitude D430 е добре да знаете за какво възнамерявате да използвате своя компютър, защото с него ще можете да вършите почти всичко, но няма да успеете да играете последните игри, което за някои хора може да се окаже сериозно препятствие.

 

Все пак с покупката на Dell Latitude D430 втора ръка ще можете да правите на практика всичко останало, започвайки от браузването из любимите социални мрежи, преминавайки през улеснената бизнес кореспонденция, та до текстообработка и офис приложения от най-различен тип. D430 обаче блести с три съществени черти, в който той е стандарт за качество:

  • Цена

  • Мобилност

  • Баланс

Именно по-горните качества направиха модела успешен в цял свят и до днес продължават да бъдат ценени от потребителите, които избягват да инвестират пари в покупката на нов и предпочитат да изберат лаптоп втора ръка, за да удовлетворят своите технологични потребности. Покупката на Dell Latitude D430 е за хора, които са ограничени в разходите си, но обичат да пътуват и се нуждаят от стабилна и издръжлива машина с отлична батерия.

 

Драйвери

Документация

Информация за автора: Евгени Илиев

С афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирах развитието на собствен бизнес през 2009 с фирма ITopia, известна вече под името iZone.bg.
Специалист по онлайн търговия, автор на статии и ревюта в блогът на iZone.bg и редица други места.

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви. Добавяне на отзив

Драйвери