Dell IN1720c – 4471

70лв.

Dell IN1720c

Изчерпан

Код: #401 Категория:
banner
banner
banner
banner

Additional Information

Резолюция

WXGA+ (1440 x 900) 16:10

Разстояние м/у точките, mm

0,3 mm

Време за реакция

8 ms

Размер на екрана

17 инча

Яркост

250 cd/m2

Контраст

600:1 (статичен)

Входове и изходи

VGA

Гаранция

6-месеца

Формат на екрана

16:9

Ъгъл на видимост (х/в)

160º/150º

Product Description

С Dell IN1720c монитор втора употреба ще подобрите своето мултимедийно изживяване. Този 17 инчов широкоекранен монитор ви предлага великолепни функции и качество на достъпна цена. Този модел на Dell ще ви предостави ярки и живи изображения с 1440×900 HD резолюция. Машината работи и на енергоспестяващ режим. За по-добра видимост може да настройвате ъгъла на наклон напред и назад.

Перфектното изпълнение на монитора Dell IN1720c втора ръка се дължи на 8 мсек време на реакция от черно към бяло, на 1440×900 HD резолюция и на контрастното му отношение от 600:1. Всичко това го прави отличен за всякакъв тип изображения, било то снимки, текст, гледане на филми или като цяло видеа.

 

Мониторът IN1720с е уникално проектиран за комфорт, удобство и на външен вид. С лесната настройка на наклона на монитора, машината предлага удобство при избор на безупречна видимост. Ъгълът на видимост е 150 / 160 градуса. Мониторът разполага с VGA конектор, което го прави лесен за свързване с всеки стандартен компютър или лаптоп.

 


Мониторът Dell IN1720c отговаря на стандартите за енергийна ефективност, което означава по-ниски разходи за енергия, без да се прави компромис по отношение на производителния процес на машината. Стилният му дизайн ще подхожда на всеки интериор – домашна или офис обстановка.

 

За предлаганата цена ще получите най-доброто качество, което Dell предлага като доказала се на световния пазар марка. Няма да останете разочаровани от великолепното ниво на картината, което ще направи мултимедийното ви изживяване незабравимо.

Информация за автора: Евгени Илиев

С афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирал развитието си във фирма Сноумод, като специалист по онлайн търговия. Основател и управител на ITopia - фирма, занимаваща се с нова и употребявана компютърна техника, поддръжка и сервиз. Основател и собственик на новия бранд iZone.bg. Автор на статии и ревюта в блогът на iZone.bg и редица други места.

Отзиви

Все още няма отзиви. Добавяне на отзив