За нас

Вече 10 години успешно работим за вас!

 

“Опитност се придобива само с действия и се усъвършенствува с времето.” Шекспир

Ние не търгуваме с употребявана техника.
Ние й придаваме допълнителна стойност!
От нас не си купуваш просто компютър втора ръка.
Ние ти предлагаме машина, събудена за нов живот!
За нас не е важно просто да си купиш.
Ние участваме с теб в избора!
Целта ни не е на всяка цена да ти вземем парите.
А да ти помогнем да спестиш пари!
Ние не те забравяме след покупката.
А носим отговорност за взаимния ни избор!

Екип:

Evgeni

Евгени Илиев – Управител

Бизнес акулата с нежно лице. Сърцето и душата на компанията, неин основател. Само високите морални качества го спират да оглави отдел в голяма корпорация. Готов да ви представи най-новите си предложения 24 часа в денонощието.

Прочети интервюто „Евгени Илиев: Съотношението цена/качество при обновените компютри е отлично!“

Представяне на Евгени Илиев

Niki

Николай Йорданов – “Продажби”

Може да продаде фризер на ескимос. Само ако той наистина се нуждае от него и на изгодна цена, разбира се. Рядък случай на честен търговец, компенсира този проблем с нюх.

Николай Димитров – “Технически екип”, фотограф

Кой каза, че технологиите и изкуството не могат да се съберат на едно място? Той осигурява щипката арт сред дънните платки. Ако пък направите грешката да се ожените, можете да го поканите да поснима на воля.

Даниел Методиев – “ИТ съпорт”

По-бърз от линейка и по-решителен от президента на Северна Корея. С тези светкавични реакции би станал легенда на Дивия Запад. Вместо това бди нещата да се движат гладко в нашия сервиз и вашия компютър.

ИСТОРИЯ

Вероятно всеки има някакви лични спомени за далечната вече 2006 г., със сигурност футболните фенове я помнят с четвъртата световна титла на Италия, а увлечените от международната политика – с първия ядрен тест на Северна Корея. Именно през 2006-а започва и нашият път, когато сегашният управител стартира отдел за продажба на употребявана техника като част от фирма „Сноумод ООД“, която е специализирана в търговията и поддръжката на копирна техника.
Три години по-късно от бебешки, крачките ни започнаха да стават все по-широки и се появи първият ни онлайн магазин за употребявани компютри под името itopia.bg. Това е официалното началото на бранда ITopia.

Израстването продължи и от велосипед с помощни колелца се изстреляхме директно в Тур дьо Франс – Евгени Илиев се отдели от фирма „Сноумод“, като основава компанията „Итопия ЕООД“, чиито основен фокус е върху онлайн търговията с употребявана техника. През 2013-а се появи и сегашния бранд iZone.bg. Тогава отвори врати новият електронен магазин, ориентиран главно към крайни клиенти.

Не спряхме да се развиваме и да разширяваме дейността си, като отворихме дилърската си програма към фирми от бранша. През 2015-а за първи път прекрачихме границите на родината и iZone започна да търгува извън България, като изнася техника към други държави от ЕС.
Продължаваме да работим за утвърждаване на лидерската ни позиция в онлайн търговията с употребявани компютри към крайни клиенти и дистрибутори.

Старата мъдрост „Кажи ми кой ти е приятел, за да ти кажа какъв си“, със сигурност говори много за нашата работа. В годините ни се довериха водещи компании като Лаборатории Рамус, ВИП Секюрити, ОМВ България, БТ Инженеринг, Пулс Фитнес, КПМГ България, Маус Принт, Училища ЕСПА, ИНФОРМАЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ АД, InterCars и още много други.

От 2010-а iZone e официален партньор на Microsoft по програмата за употребявана техника Microsoft Registered Refurbisher, чрез която може да продава лицензирана операционна система Windows, в комплект с употребяван компютър на цени в пъти по-ниски от цената на индивидуален лиценз.

lenovo dell hp ibm panasonic fujitsu apple