Компютри

Показване на всички 15 резултати

Сортирай по:
Филтрирай по:
сортирай по:

Компютри втора ръка

В тази категория ви предлагаме специално подбрани употребявани компютри на някои от най-големите имена в сферата на производство на компютърна техника като Dell, Lenovo, HP, Toshiba, Apple, Fujitsu и т.н.

Богат избор на персонални компютри

Тук може да намерите разнообразие от компютърни конфигурации с различни параметри, готови да задоволят нуждите както на домашните потребители, така и на бизнеса, който има нужда от повече процесорна мощ и памет. Предлагаме ви десетки модели, започвайки от най-бюджетните решения до съвсем съвременни модели, подходящи дори и за запалени геймъри.

Заложете на марката при избора на PC

Компютрите предлагани от нас са с произход от различни европейски страни, изкупени от различни компании, работещи в различни сфери от бизнеса. Единственото общо между тях е, че всички използват надеждна и качествена техника, която да им гарантира безпроблемна работа. За тази цел те са заложили на бизнес сериите на доказани с времето производители, които са твърде скъпи за обикновения потребител. Самоделните компютри асемблирани с всякакви части от тук- от там, нямат нищо общо с тези на някоя водеща марка – най-елементарната и същевременно впечатляваща разлика е охлаждането и шума, който то издава. При марковите машини просто няма шум. Те имат и още редица преимущества, в които може да се убедите сами, след като се сдобиете с някоя такава.

Спестете пари с нашите евтини предложения за настолни компютри

Възползвайки се от някое от предлаганите от нас решения може да сте спокойни, че сте спестили пари и в същото време сте направили обоснована покупка на качествен, марков компютър от бизнес клас и то с гаранция. Нашите цени са едни от най-ниските на пазара, не само в България, а и в цяла Европа. Ако не вярвате, проверете сами. Защо да давате двойно повече пари за нов, когато и употребяван ще ви свърши същата работа? А знаете ли че, животът на компютрите от бизнес клас е в пъти по-дълъг от този на останалите?

Гаранация за всеки продукт закупен от iZone

Преди да бъдат пуснати в продажба употребяваните компютри изминават редица тестове на всички компоненти, а също и задължителна профилактика на охладителната система. Всички модели, предлагани от нас се отличават с това, че работят безшумно, имат много добро охлаждане (нещо много важно при компютрите и лаптопите като цяло) и висока надеждност, която осигурява работа години след изтичане на гаранционния срок. Подплатяваме всичко това с гаранция от 6 месеца до 1 година при различните модели.

Как да изберете конфигурация за вашия домашен компютър

Процесора е определяш и обикновенно избора на intel винаги е добър, но можете да изберете и много други оптимални решения като: AMD, Celeron, Pentium, Xeon и други. Големината на RAM е определяща за работата на самото устройство, като по-голямата памет ви осигурява и по-добра оптимална работа на вашия компютър. Hard disk или т.н. твърд диск се избира според нуждите ви, но добро решение като добавка към него е и новата технология на SSD.

Безплатна доставка при покупка над 150лв.

Възползвайте се от нашата безплатна доставка при покупка на компютър втора ръка на стойност над 150лв. Доставки в рамките на един ден за град София, а за другите големи градове в рамките на два работни дни до офис на куриер.