iZone.bg

Компютри втора ръка над 550 лв

  1. Компютри втора ръка над 550 лв
Резултати 0

Покажи по

9
18
27
36

Цена

Марка

Модел

Вид процесор

Модел процесор

Процесорни ядра

Рам

Вид рам

Видео карта

Твърд диск

Вид кутия

Клас

Сортирай по:

Популярни
Последно добавени
Най-евтини
Най-скъпи
Промо
IZONE.BG - Купи реновирана техника на изплащане с 0% лихва!

Няма намери продукти според зададените критерии.

Повече за нашите продукти

Компютри на цени над 550 лв

Компютри на цени над 550 лв.

Какви компютри влизат в ценова категория над 550лв?

Както се предполага и от високата цена, това са настолните компютри от най-висок клас. Машини, създадени за взискателните потребители, геймърите и професионалистите. Те могат да ви предложат най-доброто качество и гарантирано безпроблемна и гладка работа.

Обикновено в тази категория влизат най-добрите машини, модели от най-висок клас бизнес линии (Dell OptiPlex, Lenovo ThinkCentre, HP ProDesk и т.н) или гейминг компютри на най-добрите марки.

Предназначение на компютрите над 550лв.

В домашна среда

Тъй като, както вече споменахме, компютрите в тази категория мога да предложат само най-доброто, това ги прави идеални за хора, които работят на свободна практика и могат да го правят в уюта на собствения си дом.  Тези компютри се водят работни станции и са подходящи за всякакви по-творчески професии.

В офис среда

С подходящ размер монитори, тези настолните компютри втора ръка са отличен избор за проектантски фирми, рекламни агенции, студия, които се занимават с графична обработка, CGI и други подобни дейности.

Мултитаскинг

С параметрите, които тези компютри предлагат, никога няма да усетите забавяне на системата, дори ако има случай, в който сте отворили AutoCad, Adobe After Effects и PhotoShop едновременно.

Гейминг компютри

В тази ценова категория влизат и гейминг машините. Цените тук варират според спецификациите на хардуерните компоненти, които се предлагат в конфигурацията. Обикновено гейминг компютрите са с възможност за надграждане, което ви предоставя много възможности според вашия личен избор.

Характеристики на хардуерните компоненти

Тъй като тази ценова категория няма таван, параметрите могат много да варират. Въпреки това, има приблизителни минимални характеристики на хардуерните компоненти, според които компютрите попадат в тази група.

Процесор

Изискванията за процесор тук са високи. Той трябва да е най-добрия сред най-добрите, за да покрива всички нужди на потребителя. Поради тази причина, най-често срещаните процесори в тези машини са Intel Core i7. Може да не са модели от най-новите поколения CPU, но вършат същата безпроблемна работа.

Intel Core i7 се водят най-висок клас процесори, вече на малка крачка след излезлите в продажба през 2017г. Core i9.

Външна видео карта

В конфигурациите на тези компютри трудно ще се случи да не е включена външна, а не вградена видео карта. Ако попаднете на такава система, а ще ползвате компютъра за тежки, графично наситени програми или гейминг, изберете друга машина.

Тъй като външният графичен процесор е от особена важност, много често ще намерите в тези компютри втора употреба включени най-новите модели на NVidia GPU. Те са най-добрият избор за CGI, видеообработващи програми, както и за софтуер за 3D моделиране.

RAM памет

Като другите компоненти и размерът на RAM паметта не отстъпва по важност. За тази категория компютри общоприетият минимум е 8GB RAM, макар да се препоръчва повече, изхождайки от предназначението на тези компютри.  Ако работата ви е свързана с тежки програми или сериозен гейминг, то не правете компромис с RAM паметта и заложете на 16GB.

Твърд диск

Колкото по-голямо е дисковото пространство, толкова по-малко грижи за вас. Работата с професионални програми означава и много големи по-размер файлове за съхранение. Препоръчваме ви минимум за хард драйв от 500GB свободно пространство.

iZone.BG - Шоурум

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 0700 31 023

Телефон: 02 44 86 670

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивни дни

БЮЛЕТИН

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

© IZONE.BG 2011 - 2024. Всички права запазени.

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права.

Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици.

Количка

Количката е празна.