iZone.bg

Компютри втора ръка от 250 лв до 350 лв

  1. Компютри втора ръка от 250 лв до 350 лв
Резултати 0

Покажи по

9
18
27
36

Цена

Марка

Модел

Вид процесор

Модел процесор

Процесорни ядра

Рам

Вид рам

Видео карта

Твърд диск

Вид кутия

Клас

Сортирай по:

Популярни
Последно добавени
Най-евтини
Най-скъпи
Промо
IZONE.BG - Купи реновирана техника на изплащане с 0% лихва!

Няма намери продукти според зададените критерии.

Повече за нашите продукти

Компютри на цени от 250 до 349 лв.

Компютри на цени 250-349 лв.

Какви компютри влизат в ценова категория 250 – 349лв?

Компютрите влизащи в тази ценова категория са най-предпочитаните настолни машини на пазара. Такива устройства могат да се намерят в дома на много потретители, но те са най-купувани с цел офис оборудване и са неизменна част в бизнес средите. Фактът, че бизнесът предпочита тези компютри говори само за това, че този тип PC-та трябва да са изключително надеждни и с дълъг живот.

Предназначение на компютрите от 250 – 349лв

В сравнение с по-евтините настолни компютри, производителността на PC-тата от тази ценова категория е много по-висока. Точно това е причината да ги прави идеален избор за почти всякакъв тип офис дейност.  В комплект с добър и достатъчно голям размер монитор, тези устройства се превръщат в най-доброто решение за пълен работен ден.

Макар да се водят за машини, които са по-бизнес ориентирани, параметрите на хардуерните им конфигурации ги правят и предостатъчни за да се ползват за развлечение (интернет, филми и музика).

Тъй като основното им предназначение е офис работа и обучение, мултитаскинга при тях е почти като детска игра. Могат да се справят безпроблемно с по-голямо натоварване стига то да е свързано с работата с по-леки програми.

При ползването на по-специализиран софтуер, който изисква външна видео карта може да се усети забавяне на системата. Става въпрос за програми свързани с проектиране или почти всички програми от Adobe пакета.

Характеристики на хардуерните компоненти

Както при компютрите в другите ценови категории и тук, що се отнася до хардуерните компоненти, има сходни специфики.

Процесор

Като най-важната част от хардуерната конфигурация и при тези компютри процесорът е от най-съществено значение. Ако търсите добра производителност (бързина и мощност), това е първото нещо, на което трябва да обърнете внимание.

Поради тази причина, най-често в системата ще намерите четириядрени процесори i5 от семейството Intel Core. В по-редки случаи, в ниския край на този ценови диапазон, може да бъдат включени двуядрени i3 или i5 процесори.

Четириядрените CPU-та Core i5 ще ви гарантират абсолютно гладка и безпроблемна работа. Някои модели са с включена в тях HyperThreading технология, която виртуално ще удвои броя на ядрата и така поставените от вас задачи могат да бъдат разпределени по-добре.

RAM памет

Макар да се смята, че 4GB е стандартен размер памет при компютрите, то в тази ценова категория този размер е базисния минимум. Повечето машини се предлагат с 8GB RAM, което ви дава допълнителна сигурност, че компютърът няма да ви предаде по време на изпълняване на работните си задължения.

Ако усетите забавяне на системата, това може да се дължи на недостатъчна памет. Всички тези компютри, с изключение на някои All-in-One PC-та имат възможност за надграждане.

Твърд диск

Ако ползвате компютъра за офис работа и това е вашето основно устройство, то задължително изберете хард драйв с по-голямо свободно пространство. Имайки предвид спецификата за ползване на тези машини, трябва да имате достатъчно място, където да съхранявате всякакви работни файлове като документация, презентации и т.н.

Препоръчваме ви да изберете твърд диск с най-малко 250GB свободно пространство. Но ако имате финансова възможност задължително изберете по-голям такъв.

iZone.BG - Шоурум

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 0700 31 023

Телефон: 02 44 86 670

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивни дни

БЮЛЕТИН

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

© IZONE.BG 2011 - 2024. Всички права запазени.

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права.

Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици.

Количка

Количката е празна.