iZone.bg

Lenovo ThinkCentre M58P компютри на супер цена и с дълга гаранция

  1. Lenovo ThinkCentre M58P компютри на супер цена и с дълга гаранция
Резултати 0

Покажи по

9
18
27
36

Цена

Марка

Модел

Вид процесор

Модел процесор

Процесорни ядра

Рам

Вид рам

Видео карта

Твърд диск

Вид кутия

Клас

Сортирай по:

Популярни
Последно добавени
Най-евтини
Най-скъпи
Промо
IZONE.BG - Купи реновирана техника на изплащане с 0% лихва!

Няма намери продукти според зададените критерии.

Повече за нашите Lenovo ThinkCentre M58P

Lenovo ThinkCentre M58p

Lenovo ThinkCentre M58P е модел потребителски настолни компютри. Работят безшумно и гладко и се предлагат в три размера кутии – Desktop, SFF и USFF.

Lenovo ThinkCentre M58P е модел потребителски настолни компютри, представители на бизнес ориентираната серия PC-та на компанията. Това е по-добрата модификация на модела ThinkCentre M58, който излиза на пазара малко по-рано. ThinkCentre M58P започва производството си в края на 2008г.

Това се считат за среден клас машини и поради тази причина са достъпни като цена и за най-скромния бюджет. Различните размери кутии ги правят подходящи за всякакъв тип пространство. Предназначени са за леки апликации и развлечение (музика, филми и сърфиране в интернет). Добър избор са за малки офиси и за домашна употреба.

ThinkCentre M58P се справят безпроблено с умерено работно натоварване

Не са подходящи за мултитаскинг, гейминг или работа с изискващи най-високи параметри на хардуера програми. Характеристиките на компанентите дават възможност за работа с леки офис приложения (Word, Excel и др.). Основното предимство на тези машини е разнообразието от конфигурации и различните видове кутии, в които се предлага – DT, SFF и USFF.

При модела ThinkCentre M58P има различни избори за хардуерни комбинации. Най-универсалният от тях, такъв какъвто е добро решение за голяма част от потребителите е следният: Intel Core™ 2 Duo процесор, 4GB RAM памет, вградена Intel GMA или HD Graphics видео карта и 360GB HDD хард диск. Но най-добрият вариант за конфигурация включва други елементи: четириядрен Intel Core™ 2 Quad процесор, 16GB RAM памет, вградена Intel GMA или HD Graphics видео карта плюс допълнителна NVidia карта и 360GB SSD хард диск.

Що се отнася до процесорите включени в системата на M58P, изборът от модели е сравнително голям. Макар да не се предлага с представители от Intel Core семейството, Lenovo компютрите са достатъчно мощни за целите, за които са предназначени. Алтернативите ви са между различни модели Intel Core™ 2 Duo, Core™ 2 Quad, Celeron Dual Core и Pentium Dual Core.

Обикновено, моделът се продава с интегрирана Intel GMA 4500 видео карта. Ако искате компютър с по-добра производителност, може да добавите външен графичен процесор NVidia или ATI Radeon.

ThinkCentre M58P предлага различни варианти за размери на RAM паметта. В конфигурациите може да е включена от 512MB RAM до 16GB RAM. Съветът ни е да изберете машина, която да не е с под 4GB RAM памет.

Lenovo ThinkCentre M58P работи с операционна система Windows и може да бъде свързан с различни периферни устройства (монитори, принтери, клавиатури и др.).

iZone.BG - Шоурум

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 0700 31 023

Телефон: 02 44 86 670

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивни дни

БЮЛЕТИН

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

© IZONE.BG 2011 - 2024. Всички права запазени.

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права.

Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици.

Количка

Количката е празна.