iZone.bg

HP Compaq Elite 8300 компютри на супер цена и с дълга гаранция

  1. HP Compaq Elite 8300 компютри на супер цена и с дълга гаранция
Резултати 0

Покажи по

9
18
27
36

Цена

Марка

Модел

Вид процесор

Модел процесор

Процесорни ядра

Рам

Вид рам

Видео карта

Твърд диск

Вид кутия

Клас

Сортирай по:

Популярни
Последно добавени
Най-евтини
Най-скъпи
Промо
IZONE.BG - Купи реновирана техника на изплащане с 0% лихва!

Няма намери продукти според зададените критерии.

Повече за нашите HP Compaq Elite 8300

HP Compaq Elite 8300

HP Compaq Elite 8300 е модел от серията бизнес ориентирани настолни компютри. Предлага различни по размер кутии – CMT, MT, SFF, US, DM. Включва Intel iCore процесори.

HP Compaq Elite 8300 е модел от серията бизнес ориентирани настолни компютри. Предлага се в различни по размер кутии – CMT, MT, SFF, USDT и All-in-One. Представен е на компютърния пазар в края на 2012г. и се превръща в конкуренция на съответстващите модели от сериите ThinkCentre на Lenovo и OptiPlex на Dell.

Компютрите са насочени към бизнес пазара и най-често могат да бъдат срещнати в офиси на малки фирми или големи компании, държавни институции, както и в образователни центрове. Въпреки че са таргетирани така, огромното разнообразие от компютърни конфигурации и различните по размер кутии ги прави предпочитан избор и за хората, които искат да ги ползват за лична употреба в домашна среда. Според предназначението Elite 8300 предлага по-нискобюджетен вариант, универсален (добро качество на добра цена) и по-мощни и скъпи решения.

Предимството на този модел е, че е представител на марката HP

Като такъв, той носи отличните за нея характеристики, доказали се във времето – здравина, дълъг живот, надеждност и отлична функционалност. Един от основните плюсове на тези компютри са различните размери кутии, в които могат да бъдат поместени конфигурациите. В зависимост от пространството, което имате може да изберете от малък размер (SFF, USDT), през стандартна кутия (CMT, MT), до All-in-One (компютър с монитор).

Макар че този модел може да се персонализира както си пожелаете, една от универсалните конфигурации, достатъчна да работи без проблем с повечето програми е следната: процесор Intel Core i5, 4GB/8GB RAM памет, вградена видео карта Intel HD Graphics 4000 и 500GB HDD дисково пространство.

За максимална бързина и мощност, обаче, ви препоръчваме следната комбинация: четириядрен Intel Core i7 процесор, 32GB RAM памет, 256GB SSD дисково пространство и външна видео карта AMD Radeon или Nvidia NVS.

HP Compaq Elite 8300 се предлага с огромно разнообразие от процесори, между които може да избирате. Това са двуядрени и четириядрени, второ и трето поколение модели от Intel iCore семейството. Също така може и да изберете между различни модели двуядрени Pentium процесори.

Всички компютри HP от тази подсерия се продават с вградена видео карта Intel HD Graphics 2000/ 2500/ 4000 (в зависимост от процесора). Към нея имате възможността да добавите допълнителен външен графичен процесор AMD Radeon или NVidia NVS.

RAM паметта също варира от компютър до компютър. USDT и AIO се предлагат с до 16GB RAM памет. Всички останали размери могат да включват до 32GB.

HP Compaq Elite 8300 работи с операционна система Windows.

iZone.BG - Шоурум

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 0700 31 023

Телефон: 02 44 86 670

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивни дни

БЮЛЕТИН

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

© IZONE.BG 2011 - 2024. Всички права запазени.

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права.

Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици.

Количка

Количката е празна.