iZone.bg

Компютри втора ръка марка Fujitsu

 1. Компютри втора ръка марка Fujitsu
Резултати 3

Покажи по

9
18
27
36

Цена

Марка

Модел

Вид процесор

Модел процесор

Процесорни ядра

Рам

Вид рам

Видео карта

Твърд диск

Вид кутия

Клас

Сортирай по:

Популярни
Последно добавени
Най-евтини
Най-скъпи
Промо
IZONE.BG - Купи реновирана техника на изплащане с 0% лихва!
Fujitsu ESPRIMO P757
12 месеца гаранция
Безплатна доставка
0% лихва
 • Intel Core i5-6500, 3.2GHz
 • 8GB DDR4
 • 256GB mSATA SSD
 • Intel HD Graphics 530
 • Mid Tower
Fujitsu ESPRIMO P757
12 месеца гаранция
Безплатна доставка
0% лихва
 • Intel Core i5-6500T, 2.5GHz
 • 8GB DDR4
 • 256GB mSATA SSD
 • Intel HD Graphics 530
 • Mid Tower
Fujitsu ESPRIMO P757
- 17 %
12 месеца гаранция
Безплатна доставка
0% лихва
 • Intel Core i5-7400, 3.0GHz
 • 8GB DDR4
 • 256GB SSD
 • Intel HD Graphics 630
 • Mid Tower

299 лв. 249 лв.

Повече за нашите продукти

Компютри Fujitsu

Компютри Fujitsu

Японската технологична компания Fujitsu е бранд с многогодишна история. Той е основан през далечната 1935г. в Кавазаки, което ги прави едни от пионерите в компютърния свят. Корпорацията предлага всякакъв тип електронни устройства освен компютри и лаптопи. Широката им гама от продукти се разпростира от сървъри, през лабораторни машини, та чак до климатици, принтери и др.

От 2000г. насам Fujitsu рядко влизат в челната петица по продажби на компютри в световен мащаб, но не са и излизали от десетката.

Компанията предлага голямо разнообразие от компютри. Отделните линии, серии и модели са проектирани за различен вид потребление и за всеки джоб. Може да намерите нискобюджетни решения, предназначени за домашна употреба, както и високопроизводителни машини, които да са подходящи за големи корпорации или за професионалисти, които работят на свободна практика.

Както вече споменахме, обхватът на различните компютърни системи е доста голям, но по-долу ще разгледаме най-основните и продавани Fujitsu компютърни линии.

Основни линии компютри Fujitsu

 

Основните линии се делят на такива за домашна употреба, за малък и среден бизнес, както и на такива за големи корпорации и отделни специалисти.

Fujitsu Esprimo

 

Моделите на тази линия варират от нисък до висок клас компютри. Семейството FUJITSU ESPRIMO предлага пълна гама от пълнофункционални и надграждащи се компютри, на които можете да разчитате при работата си вкъщи или в офиса. Захранващите устройства за енергийна ефективност намаляват разходите на електроенергия.

Нискобюджетната серия са компютри подходящи за работа с офис програми и за развлечения – интернет, филми и музика. Те се предлагат в няколко размера кутии – USFF, SFF, Desktop и Tower.

Компютрите от среден клас предлагат повече възможности. Те могат да се справят с по-тежки програми и са удачно решение за всеки тип офис, в който не се извършва тясно специализирана работа с професионални програми, които много натоварват системата.

С моделите Esprimo от по-висок клас може да работите почти с всякакъв тип програми. Те могат да поддържат голямо натоварване заради по-добрата компютърна конфигурация.

Fujitsu Celsius

Линията компютри Celsius са работните станции на компанията Fujitsu. Тези машини са изцяло предназначени за работа с много тежък специализиран софтуер за 3D моделиране, проектиране, анимиране, видеообработка и всякакви други програми свързани с графични данни.

По-високата цена се дължи на качествените процесори и външни видео карти, както и на големите размери RAM памет и SSD или HDD дискове, което допринася за високата производителност, скорост и мощност на машината. Celsius се предпочитат от професионалисти, които са с по-творчески професии.

Fujitsu Futro

Компютрите FUTRO са оптимизирани за сървърно-базирана работа, виртуални настолни инфраструктури или облачни базирани приложения. Всички те са проектирани да осигуряват производителност, сигурност и управляемост. Устойчивостта и издръжливостта им ги правят привлекателни като офис решения.

Макар да са в малка кутия, дизайнът на вентиллаторите е такъв, че рядко бихте били разконцентрирани от шум. Точно малкият размер ги прави лесно преносими, както и ви спестяват много място на бюрото. Често се поставят на гърба на монитора.

И при Futro имаме няколко серии компютри, които са предназначени за различния тип потребител. И тук може да се избере между нисък, среден и висок клас. Колкото по-голяма е цената, толкова по-висока е производителността им.

iZone.BG - Шоурум

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 0700 31 023

Телефон: 02 44 86 670

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивни дни

БЮЛЕТИН

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

© IZONE.BG 2011 - 2024. Всички права запазени.

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права.

Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици.

Количка

Количката е празна.