iZone.bg

Dell Optiplex 790 компютри на супер цена и с дълга гаранция

  1. Dell Optiplex 790 компютри на супер цена и с дълга гаранция
Резултати 0

Покажи по

9
18
27
36

Цена

Марка

Модел

Вид процесор

Модел процесор

Процесорни ядра

Рам

Вид рам

Видео карта

Твърд диск

Вид кутия

Клас

Сортирай по:

Популярни
Последно добавени
Най-евтини
Най-скъпи
Промо
IZONE.BG - Купи реновирана техника на изплащане с 0% лихва!

Няма намери продукти според зададените критерии.

Повече за нашите Dell Optiplex 790

Dell OptiPlex 790

Dell OptiPlex 790 са бизнес-ориентирани настолни компютри. Включват Intel Core процесори и четири размера кутии – MT, DT, SFF и USFF.

Dell OptiPlex 790 са бизнес-ориентирани настолни компютри от доказалата се във времето серия OptiPlex на компанията. Моделът е наследник на предходния OptiPlex 780 и излиза на пазара в началото на 2011г. Спира от производство в средата на следващата година, когато застъпва новият модел 7010.

Макар компютрите да са от бизнес линията на Dell, те са подходящи и достъпни за всеки тип потребител. Разнообразието при конфигурациите и различните по размер кутии дава възможност на купувача да избере най-доброто за себе си. Въпреки че ще се впише идеално в представата ви за домашен компютър, основното му предназначение е да бъде използван за работа в офис среда.

Dell OptiPlex 790 носят репутацията на серията – те са надеждни, издръжливи и функционални.

Едно от важните предимства на 790 е различният размер кутии, с който се предлага - Mini Tower (MT), Desktop (DT), Small Form Factor (SFF) и Ultra Small Form Factor (USFF). Друг основен позитив, който трябва да се спомене е огромният брой вариации на системни конфигурации. Вие сами може да си сглобите точно това, което ви е необходимо.

Една от многото модификации за отличен по мощност и бързина компютър е следната: MT кутия, Intel Core i7 процесор, 16GB RAM памет, 1TB HDD за дисково пространство, 1GB AMD Radeon GPU в допълнение на вградена Intel HD Graphics 2000 видео карта. С тази конфигурации ще може не само да работите с по-тежки задачи, но няма да имате проблем и с по-лек софтуер за обработка на графични изображения, както и с лек гейминг.

Dell OptiPlex 790 се предлага с голям избор от процесори. Да бъдем малко по-точни – над 10. Този модел, за разлика от предходния 780, включва и CPU-та от Intel Core семейството. Всички iCore процесори са второ поколение. Опциите, които дават тези компютри са: няколко модела Intel Pentium, няколко модела двуядрени процесори Intel Core i3 и няколко модела четириядрени Intel Core i5 и i7.

Изборът на видео карта не е толкова богат като при процесорите, но все пак имате няколко алтернативи. За основа може да избирате между вградени Intel HD Graphics (за Pentium процесори) и Intel HD Graphics 2000 (за iCore CPU). В допълнение може да добавите външна графична карта AMD Radeon 512MB или 1GB.

Dell OptiPlex 790 може да бъде свързан с всякакви монитори, други компютри, лаптопи и телевизори чрез съответен кабел.

Компютрите Dell от този модел работят с операционна система Windows.

iZone.BG - Шоурум

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 0700 31 023

Телефон: 02 44 86 670

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивни дни

БЮЛЕТИН

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

© IZONE.BG 2011 - 2024. Всички права запазени.

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права.

Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици.

Количка

Количката е празна.