iZone.bg

Компютри втора ръка марка Acer

  1. Компютри втора ръка марка Acer
Резултати 0

Покажи по

9
18
27
36

Цена

Марка

Модел

Вид процесор

Модел процесор

Процесорни ядра

Рам

Вид рам

Видео карта

Твърд диск

Вид кутия

Клас

Сортирай по:

Популярни
Последно добавени
Най-евтини
Най-скъпи
Промо
IZONE.BG - Купи реновирана техника на изплащане с 0% лихва!

Няма намери продукти според зададените критерии.

Повече за нашите продукти

Компютри Acer

Компютри Acer

Acer е Тайванска компания, основана през 1976г. В производствената й линия са включени продукти като персонални компютри, лаптопи, таблети, сървъри, хард дискове, VR аксесоари, монитори, телефони и периферни устройства.

Като цяло компютрите Acer не се считат за бизнес ориентирани машини, а по-скоро за устройства за персонална употреба и лични преживявания, предимно с развлекателна цел. Това, разбира се, не означава, че с подходяща компютърна конфигурация не може да бъде открит в немалко офисни пространства.

Макар Acer да хвърля най-много усилия в подобряването и разработването на своите лаптопи, не са оставили на заден план компютрите. И това важи със страшна сила най-вече за линията геймърски компютри Predator. Тези машини се явяват основният конкурент на Alienware на Dell.

Както при другите големи компании, производители на компютърна техника, моделите PC-та се разделят на нискобюджетни, среден и висок клас. По-долу ще разгледаме някои от най-известните линии компютри Acer.

Основни линии компютри Acer

 

Acer Aspire

Най-разпространените компютри на Acer е Aspire. Това е основната линия под чиято шапка попадат дори и геймърските компютри Predator. Aspire има десетки модели от множество серии, всяка от които е предназначена за различния тип потребител. Те се предлагат в различен размер и вид кутии и са с безброй хардуерни конфигурации.

Сериите Aspire TC и XC включват широк обхват от модели компютри. Те са насочени към масовото потребление и затова са налични в много разновидности като се почне от размерът на кутията и се мине през типа процесор и видео карта и се стигне до броят на портовете.

Сериите T3 и GX се водят повече като тип работни станции. Хардуерните компоненти в машините са с по-добри параметри от гореспоменатите модели и поради тази причина могат да поемат много по-голямо натоварване. На тези компютри, при по-високи спецификации, могат дори да се играят по-сериозни игри.

Серията All-in-One пък са компютри, при които компютърът и мониторът се предлагат като едно устройство. При тях цените и конфигурациите също варират според нуждите на купувача. Размерите на мониторите са между 22 и 27 инча. Като недостатък при този тип машини се счита трудността или невъзможността за надграждане на хардуерните компоненти.

Серията Predator е линията, на която си заслужава да се обърне по-специално внимание. Компютрите са проектирани така, че да поддържат всяка съвременна игра и да покрият всички изисквания на геймърите. Те включват последни поколения компоненти от висок клас, което значително оскъпява машината. Пряка конкуренция на Predator са Alienware, ROG, MSI, Omen и Razer.

Acer Nitro

Nitro са друга линия геймърски компютри, които обаче не са таргетирани само за игри. По-скоро мощността им и хардуерните конфигурации ги правят отличен избор за работещите с тежък софтуер за графична обработка, в това число програми за проектиране и 3D моделиране, CGI ефекти, видеообработка, рендъринг, както и всякаква работа със снимков материал.

Acer Revo One

Това е сравнително ново попълнение в колекциатя компютри на Acer. Revo One е компютър изцяло насочен към хора, които ще ползват компютрите си за развлечение. Устройството тежи само 2 кг. и е с размери 15х10х10см. То е лесно преносимо и може да го ползвате за допълнителен хард диск.

iZone.BG - Шоурум

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 0700 31 023

Телефон: 02 44 86 670

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивни дни

БЮЛЕТИН

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

© IZONE.BG 2011 - 2024. Всички права запазени.

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права.

Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици.

Количка

Количката е празна.