Лаптопи втора ръка

Показване на единичен резултат

Сортирай по:
Филтрирай по:
сортирай по:

Какво са лаптопи втора употреба?

Най-общо казано, лаптопите втора ръка са преносими компютри, които се продават на по-ниски цени, поради факта, че вече са били употребявани.

Голям процент от лаптопите, които ви предлагаме, са внос от Германия, Холандия и Англия. Големите корпорации, компании и държавни институции в чужбина подменят техниката си на всеки 2 или три години с по-нова. По този начин техниката достига до нас. Преди да стигнат, лаптопите минават през щателна проверка в нашия сервиз за технически и козметични повреди.

Предимства и недостатъци?

ПРЕДИМСТВА

Може да изброим много плюсове на лаптопите втора ръка, но ще засегнем най-важните от тях:
Цена
Изборът да си купите лаптоп втора употреба може да ви спести няколкостотин лева в зависимост от марката, модела и откъде пазарувате. Нови лаптопи от висок бизнес клас достигат до цени от по няколко хиляди долара. Същият клас техника, но втора употреба, след изминаване на месеци може да ви се предложи на цени в пъти по-ниски.

Качество
Тъй като лаптопите са висок бизнес клас, внос от чужбина и са употребявани само в бизнес среда, те обикновено са технически изправни имат малки или никакви забележки. Въпреки това, всяка машина преминава през обстоен преглед от нашите сервизни професионалисти, които възстановяват лаптопите на 100%.

Гаранция
За ваше спокойствие, предлаганите лаптопи са придружени с едногодишна гаранция, което ви дава правото да разчитате на нашия сервиз в този период, а и след това, ако се наложи.

НЕДОСТАТЪЦИ

Минусите на това да си купиш лаптоп втора употреба са много по-малко. Това са най-често малко изразходвана батерия или козметични забележки по корпуса, които няма да окажат никакво влияние върху работата ви с лаптопа.

Как да изберем лаптоп втора ръка?

Целта ни е да направим скъпите лаптопи от висок бизнес клас, които преди няколко години са се предлагали на цени от порядъка на няколко хиляди долара достъпни до вас обикновените крайни потребители, които желаят да направят разумна покупка.

Стремим се дадем максимално детайлна и изчерпателна информация за всеки предлаган лаптоп втора ръка, състоянието на екрана и батерията, както и негови реални снимки с цел да Ви улесним при избора. Детайлна информация може да намерите в профила на всеки продукт или да се свържете с нас за консултация.

Защо да изберем iZone?

1. РАЗНООБРАЗИЕ ОТ МОДЕЛИ ЛАПТОПИ

Тук може да намерите разнообразие от качествени употребявани лаптопи на водещите производители в този бранш. Стремим се да поддържаме налични минимум 20 различни модела от най-актуалните и търсени на пазара, като от повечето от тях имаме по повече бройки.

2. ДОСТЪПНИ ЦЕНИ

Цените на истинския клас А лаптопи втора ръка, които имат както много добър технически, така и външен вид, винаги са по-високи, отколкото на тези с козметични забележки, неработещи батерии и проблеми, и това е разбираемо. Разбира се повечето клиенти предпочитат клас А, но подведени от цените на моделите със забележки, винаги търсят най-доброто съотношение цена/качество. С гордост можем да заявим, че цените за качествени клас А лаптопи при нас са най-добрите на пазара.

3. ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО

Всички лаптопи втора ръка, а и компютри втора ръка , предлагани от нас са минали предварителни тестове и проверки със специален диагностичен софтуер, на базата на които гарантираме на нашите клиенти високото качество на предлаганите продукти.

При нас ще откриете предимно клас А лаптопи втора употреба с минимални следи от употреба, прекрасен външен вид и работещи батерии. Всички лаптопи втора употреба се предлагат с гаранция минимум 6 месеца, като тя достига до 1 година при много от предлаганите модели. Разбира се никога няма да откажем и следгаранционен сервиз на нашите клиенти, тъй като разполагаме с достатъчно резервни части и добри сервизни специалисти.

4. БЪРЗА ДОСТАВКА

Лаптопите се изпращат до всяка точка на страната с куриери, с опция за преглед и тест преди заплащането им. Само при нас имате уникалната привилегия да върнете продукта в четиринадесет дневен срок, ако не сте доволни от направения избор, въпреки че купувате употребявана стока.

Доставката на всички лаптопи на цена над 150 лв. е безплатна за цялата страна. Всички модели са налични на склад и могат да бъдат доставени до 24 часа до всяко населено място в България.

Ако желаете да си спестите излишни разходи, но все пак да получите качествена машина, разгледайте предложенията ни.

Какви са нашите лаптопи втора ръка?

Те са подбрани бизнес клас лаптопи, внос от ЕС, тествани и реновирани, с висока надеждност и дълга гаранция.

Как да изберем лаптоп втора ръка?

Стремим се да дадем изчерпателна информация за всеки предлаган лаптоп, както и негови реални снимки, а също можем да ви консултираме с цел да Ви улесним при избора.

Защо да избера iZone?

Ние притежаваме над 10 годишен опит, предлагаме ви само подбрани бизнес модели с дълга гаранция, бърза доставка и най-конкурентна цена.

Каква марка лаптоп да избера?

Най-предпочитаните марки от нашите клиенти са Dell, Lenovo, HP и Fujitsu, като освен марката са важни и параметрите.

Какви параметри трябва да има лаптопа?

Параметрите на лаптопа се избират според това за какво ще го ползвате – дали ще играете игри, ще работите с тежки програми или само ще сърфирате в Интернет.

Колко издържа батерията на лаптопите втора ръка?

Батерията издържа минимум 60 минути, като при повечето модели може да работите спокойно няколко часа на батерия.

Мога ли да взема лаптоп втора ръка на изплащане?

Да, можете да получите одобрение до 15 минути за покупки на изплащане.

Мога ли да върна лаптопа, ако не ми харесва?

Да, можете да върнете лаптопа в 14 дневен срок от датата на покупка.