iZone.bg

Продуктът не е наличен

Dell E151FPp

Резолюция: XGA (1024 x 768) 4:3

Размер: 15 инча

Яркост: 250 cd/m2

Качествен контрол:

Безплатна доставка

До 24 часа (над 150 лв)

Дълга гаранция

Минимум 12 месеца

Преглед и тест

Преглед и тест преди плащане

Срок за връщане

До 14 дни

55.00 лв.

Документация

Dell е151FP е поредното доказателство на марката Dell за продукт, който заслужава сериозно внимание. Този плоскоекранен 15-инчов LCD монитор втора ръка ще подобри визуалното ви изживяване с изключителната си яркост и живост на образите. Безпроблемната работа и липсата на шум са гарантирани. Пригодени са за работа с всякакъв модел компютри. Подходящи са за употреба както в домашни условия, така и за офис среда.

Мониторът разполага с технология TFT активна матрица. Резолюцията от 1024x768 пиксела при 75 Hz и контрастното съотношение 350:1 правят всяко изображение, видео или текст, показано на този 15 инчов монитор, кристално ясно и без замъгляване или размазване. Съотношението на екрана е 4:3. Дисплеят е с антирефлексно покритие за гледане без напрежение.

В допълнение на безупречната картина, която този монитор втора употреба предлага, Dell е151FP разполага и със стойка, чрез която потребителите могат да настроят ъгъла на видимост според техните нужди. Може да нагласите височината на монитора, ъгъла на наклон – до 45 градуса в двете посоки, както и ъгъла на завъртане – до 60 градуса. 15-инчовият монитор е снабден VGA конектор за свързване с друго устройство.

Мониторите Dell имат за цел да поддържат високи стандарти за качество и са произведени от някои от най-изтъкнатите световни доставчици, непрекъснато осигуряващи изключителна производителност, качество и надеждност. Със своята функционалност и компактен дизайн, Dell е151FP предоставя на потребителите качествено изпълнение, което го прави идеален избор за употреба в работна среда или просто за забавление.

IZONE.BG - Шоурум

Лаптопи и компютри втора ръка

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 070031023

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивен ден

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате първи нови промоции и новини.

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

Всички права запазени. © izone.bg. 2021. Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици. Itopia LTD 2011-2021.

Количка

Количката е празна.