iZone.bg
  1. Lenovo ThinkPad T500

Продуктът не е наличен

Lenovo ThinkPad T500

Процесор: Intel® Core2Duo P8600 2.40 GHz, 3MB Cache, 1066 MHz FSB

Видео карта: Intel GMA 4500MHD

Хард диск: 160GB SATA

Качествен контрол:

Безплатна доставка

До 24 часа (над 150 лв)

Дълга гаранция

Минимум 12 месеца

Преглед и тест

Преглед и тест преди плащане

Срок за връщане

До 14 дни

279.00 лв.

Избирайки покупка на Lenovo ThinkPad T500 втора ръка, вие ще получите един чудесен лаптоп, който ще ви зарадва допълнително и с ниската си цена. Ясно различими във визуалната концепция са ергономичните дизайн линии, пряко доразвити от Т4 сериите на Lenovo и имащи за цел да повишат дори още повече удовлетворението на потребителите избрали именно такъв лаптоп втора ръка.

 

Lenovo ThinkPad T500 се появи на пазара за първи път в края на миналото десетилетия и в рамките на този период съумя да се превърне в един от моделите, които изградиха високото мнение на потребителите в марката Lenovo и павираха пътя за нейния бъдещ успех в световен мащаб. Моделът се характеризира с огромна издръжливост и надеждност, които днес са и запазенa характеристика за всички серии лаптопи Lenovo.

 

Друга положителна черта, която ще ви убеди да изберете ThinkPad T500 втора ръка е тихата му работа. Машините от този модел се справят перфектно и с температурите, поддържайки идеално състояние, благодарение на страхотната охлаждаща система, която гарантира максимална ефективност винаги, когато се нуждаете от нея. С оглед чудесната работа на инженерите и проектантите от Lenovo, то смело можем да заявим, че ThinkPad T500 е едно страхотно решение при нужда от покупка на лаптоп втора ръка.

 

Подходящ, както за работа, така и за любимите игри, Lenovo ThinkPad t500 със сигурност ще отговори адекватно на вашите очаквания за качество, цена и производителност.
Драйвери

iZone.BG - Шоурум

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 0700 31 023

Телефон: 02 44 86 670

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивни дни

БЮЛЕТИН

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

© IZONE.BG 2011 - 2024. Всички права запазени.

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права.

Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици.

Количка

Количката е празна.