iZone.bg
  1. Lenovo ThinkPad T410 Камера

Продуктът не е наличен

Lenovo ThinkPad T410 Камера

Процесор: Intel® Core i5 M520 2.4 GHz (up to 2.9 GHz , 3MB Cache)

Видео карта: Intel HD Graphics

Хард диск: 250 GB, SATAII, 5400RPM

Качествен контрол:

Безплатна доставка

До 24 часа (над 150 лв)

Дълга гаранция

Минимум 12 месеца

Преглед и тест

Преглед и тест преди плащане

Срок за връщане

До 14 дни

339.00 лв.

Драйвери

Документация

Лаптопът е част от ThinkPad T сериите, които са известни със своя изключителен дизайн, който е печелил награди с устойчивата срещу разливане на течности клавиатура, както и вградените функции за сигурност. Тези предимства го правят предпочитан лаптоп за работа във всяка работна среда и различни компютърни мрежи.

В исторически план Lenovo интегрират в Т сериите на иновативния за времето си чип за сигурност, произведен от IBM. Моделът идва със съвременен двуядрен процесор Intel®, RAM памет, достатъчна, за да имате перфектна производителност, хард диск с капацитет, покриващ бизнес нуждите със SATA А-300 интерфейс. ThinkPad T410 споделя 2-та основни акцента на Т сериите – сигурността (вграденият чип за сигурност, разпознаване на пръстов отпечатък, парола за достъп до хард диска и др.) и работата в мрежа - гигабитов Ethernet контролер от Intel, безжичен адаптер 802.11abgn, както и Bluetooth възможности.

Напълно обновеният Lenovo ThinkPad T410 втора ръка предлага доста подобрения, спрямо предната генерация в лицето на Т400 и следва добре познатата концепцията за изграждане на качество. Направени са подобрения в клавиатурата и може да се пише комфортно с часове, а екранът е с удобна LED подсветка и стандартният за ThinkPad черен матов дисплей. Входно – изходните портове включват USB, Firewire, eSATA, DisplayPort. Това разнообразие от функции го прави един от най-богатите на функционалности 14-инчови лаптопи втора ръка на пазара днес.

iZone.BG - Шоурум

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 0700 31 023

Телефон: 02 44 86 670

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивни дни

БЮЛЕТИН

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

© IZONE.BG 2011 - 2024. Всички права запазени.

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права.

Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици.

Количка

Количката е празна.