iZone.bg
  1. IBM ThinkPad T43

Продуктът не е наличен

IBM ThinkPad T43

Процесор: Intel® Pentium M 1.86 GHz; 2MB L2 Cache; 533 MHz FSB

Видео карта: ATI Radeon X300

Хард диск: 120GB, PATA 5400 rpm – Active Protection System

Качествен контрол:

Безплатна доставка

До 24 часа (над 150 лв)

Дълга гаранция

Минимум 12 месеца

Преглед и тест

Преглед и тест преди плащане

Срок за връщане

До 14 дни

135.00 лв.

IBM са една от най-старите компании за производство на компютри и изчислителна техника. В продължение на над половин век те се стремят да предложат на потребителите си най-доброто, което могат и да гарантират тяхното удовлетворение в най-голяма степен. Не е изключение от това правило и моделът IBM ThinkPad T43.

 

Лаптопите IBM ThinkPad T43 са малки, компактни и мобилни, за да предложат на потребителите си удобството, която те търсят при съвременните изисквания за мобилност на системите. Проектиран в услуга на ценителите на тънките лаптопи още преди тази мода да се появи в технологичната попкултура днес покупката на IBM ThinkPad T43 втора ръка е една мъдра стъпка, която ще ви гарантира удобство и приятна работа.

 

Покупката на лаптопи втора ръка винаги се е отличавала с ниските цени, на които можете да си осигурите желаната машина, а в случая с IBM ThinkPad T43 тя е наистина впечатляваща. Този модел разполага с всички устройства, които можете да поискате от един компютър, включително LAN карта за безжичен достъп до интернет, DVD/CD, както и 2 USB порта, които да улеснят допълнително използването на флаш памет карти или пък периферна мишка.

 

Подчертавайки и 6-месечната гаранция, която ще получите при покупка на IBM ThinkPad T43 втора ръка, то си струва да обобщим, че това е една рентабилна и аргументирана покупка.
Драйверри

iZone.BG - Шоурум

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 0700 31 023

Телефон: 02 44 86 670

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивни дни

БЮЛЕТИН

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

© IZONE.BG 2011 - 2024. Всички права запазени.

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права.

Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици.

Количка

Количката е празна.