iZone.bg
  1. IBM ThinkPad T42

Продуктът не е наличен

IBM ThinkPad T42

Процесор: Intel® Pentium® M Processor 1.80 GHz, 1M Cache, 400 MHz FSB

Рам: 1 GB DDR

Видео карта: ATI Mobile Radeon 7800

Хард диск: 60 GB, PATA

Резолюция: XGA (1024 x 768) 4:3

Размер: 14.1 инча

Качествен контрол:

Безплатна доставка

До 24 часа (над 150 лв)

Дълга гаранция

Минимум 12 месеца

Преглед и тест

Преглед и тест преди плащане

Срок за връщане

До 14 дни

99.00 лв.

Лаптоп IBM ThinkPad T42 e едно отлично решение за бизнесмени и потребители, които обичат да прекарват дълги часове, браузвайки из социалните мрежи или безбрежното море от информация, до което Интернет предоставя достъп. Когато се появи на пазара този лаптоп IBM ThinkPad се продаваше изключително добре, въпреки своята висока цена.

Днес обаче, няколко години по-късно голям брой потребители, търсещи лаптоп втора ръка предпочитат да изберат един наистина качествен продукт, а цената му е напълно приемлива. С оглед на това, че водещи фактори при покупката на IBM ThinkPad T42 втора ръка са именно неговата цена и надеждността, която получаваме за нашите пари.

Компактният му размер, ниското собствено тегло и качествените компоненти, наследени от предшественика T41 издигат този лаптоп IBM в очите на обичащите да пътуват често потребители, които не искат да инвестират голям бюджет в покупката на нов мобилен компютър. IBM ThinkPad T42 е едно чудесно допълнение към базовата машина, която имаме у дома.

Използвайки го, ние ще можем да се насладим на приятна работа и отлични характеристики, които ще ни позволят да работим и да се забавлявамe където и да се намираме, за да не пропускаме нито една възможност. Подарете си лаптоп IBM ThinkPad T42 втора ръкаедно чудесно решение за ценителите на здравите, надеждни и рентабилни компютри.

Драйвери

iZone.BG - Шоурум

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 0700 31 023

Телефон: 02 44 86 670

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивни дни

БЮЛЕТИН

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

© IZONE.BG 2011 - 2024. Всички права запазени.

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права.

Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици.

Количка

Количката е празна.