iZone.bg
  1. IBM ThinkPad T41

Продуктът не е наличен

IBM ThinkPad T41

Процесор: Intel® Pentium M 1.73 GHz; 2MB L2 Cache; 400 MHz FSB

Видео карта: ATI Mobility Radeon 7500 32 MB

Хард диск: 60 GB, PATA 5400 rpm – Active Protection System

Качествен контрол:

Безплатна доставка

До 24 часа (над 150 лв)

Дълга гаранция

Минимум 12 месеца

Преглед и тест

Преглед и тест преди плащане

Срок за връщане

До 14 дни

179.00 лв.

IBM винаги са създавали едни наистина прекрасни лаптопи. ThinkPad серията никога не е била най-добрата по отношение на своята скорост, цена или възможности, но тя е една от най-добрите в света по отношение на баланса между всички тези характеристики, които търсим и ценим високо при покупка на лаптоп втора ръка.

Покупката на IBM ThinkPad T41 втора ръка ще ви даде възможност да се насладите на уникалността на една великолепна и балансирана машина. В този модел ще усетите някак по-специалния досег и вложено парченце от душата на проектантите, инженерите и дизайнерите на компанията.

Ако трябва да откроим едно комплексно качество на IBM ThinkPad T41 това е невероятната ергономия и удобство за работа във всеки аспект. Едно от най-големите предимства, характерни за ThinkPad T41 си остава разбира се страшно удобната клавиатура, която ще улесни значително работата ви с този прекрасен лаптоп.

IBM ThinkPad T41 е от т.нар. Slim машини, които се открояват и със своята малка дебелина, което значително повишава тяхната мобилност и удобството при носене, когато ни се налага да пътуваме по работа или за удоволствие. Черния финален щрих на този лаптоп подчертава елегантност и класа, които стават все по-ценени в свят, управляван от мощта на опаковката.

Покупката на ThinkPad T41 втора ръка на отличната цена, предлагана от нас ще се окаже едно от най-далновидните и предвидливи решения при избора на продукти от този тип, която сте правили някога.
Драйвери

iZone.BG - Шоурум

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 0700 31 023

Телефон: 02 44 86 670

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивни дни

БЮЛЕТИН

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

© IZONE.BG 2011 - 2024. Всички права запазени.

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права.

Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици.

Количка

Количката е празна.