iZone.bg
  1. IBM ThinkPad T40

Продуктът не е наличен

IBM ThinkPad T40

Процесор: Intel® Pentium® M Processor 1.30 GHz, 1M Cache, 400 MHz FSB

Рам: 1 GB DDR

Видео карта: ATI Mobile Radeon 7500

Хард диск: 60 GB, PATA

Резолюция: XGA (1024 x 768) 4:3

Размер: 14.1 инча

Качествен контрол:

Безплатна доставка

До 24 часа (над 150 лв)

Дълга гаранция

Минимум 12 месеца

Преглед и тест

Преглед и тест преди плащане

Срок за връщане

До 14 дни

119.00 лв.

Изборът на лаптоп IBM ThinkPad T40 втора ръка е по вкуса на всеки потребител, който търси характеристики като издръжливост, надеждност и мобилност в един преносим компютър. ThinkPad T40 е малък и лек, а това го прави идеално решение за хората, които пътуват често по работа.

Едва ли е изненада за някой, който е запознат с традициите при развитието на IBM ThinkPad сериите, че в този модел отново е обърнато огромно внимание на потребителското преживяване по отношение на ергономичните характеристики, включително и при разработката на страхотната клавиатура.

В този модел се открояват и неща, които може да остане масово незабелязан от потребителите, които не са технологично ориентирани – неговата гаранция. При пускането на пазара на този модел от IBM бяха толкова сигурни в качествата му, че дори предложиха 3-годишна гаранция, за да разберат клиентите колко сериозна машина им се предлага. Не случайно и голяма част от лаптопите втора ръка, предлагани днес са именно от ThinkPad сериите, доказвайки, че от IBM не са сгрешили в своята преценка за дългият им и безпроблемен експлоатационен живот.

В IBM ThinkPad T40 ще откриете и специфичната за компанията „Ultra Nav“ технология, която позволява значително по-лесно навигиране за хората, които не обичат да използват тъч падовете на лаптопите. T40 е едно надеждно решение за истинските ценители на стабилните и рентабилни компютри.
Драйвери

iZone.BG - Шоурум

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 0700 31 023

Телефон: 02 44 86 670

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивни дни

БЮЛЕТИН

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

© IZONE.BG 2011 - 2024. Всички права запазени.

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права.

Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици.

Количка

Количката е празна.