iZone.bg
  1. IBM Lenovo ThinkPad T61 T7300

Продуктът не е наличен

IBM Lenovo ThinkPad T61 T7300

Процесор: Intel Core2Duo T7300 2 GHz,4MB Level 2 Cache, 800 MHz FSB

Видео карта: Intel GMA X3100 up to 384MB shared

Хард диск: 80 GB, SATA – Active Protection System

Качествен контрол:

Безплатна доставка

До 24 часа (над 150 лв)

Дълга гаранция

Минимум 12 месеца

Преглед и тест

Преглед и тест преди плащане

Срок за връщане

До 14 дни

179.00 лв.

Въпреки новите технологии, които създателите са вложили в IBM Lenovo ThinkPad T61, този лаптоп продължава да поддържа класически концепции, които ще открием масово в сериите ThinkPad на IBM (по-късно Lenovo).

Приятното при този модел лаптоп втора ръка е, че той е изключително гъвкав по отношение на ъпгрейдите и може да се окаже една безценна инвестиция, за всеки, който предпочита стабилна база за подобряване на иначе надеждна машина. Именно надеждността е изключително характерна черта на сериите ThinkPad, а покупката на Lenovo ThinkPad T61 ще ви увери напълно в това.

Дългият експлоатационен живот на тези машини допринася значително за това днес те да се предлагат и на вторичния пазар, където водеща разбира се е цената и издръжливостта на лаптопите. За всеки, избрал покупката на лаптоп втора ръка, Lenovo ThinkPad T61 се оказва едно чудесно решение, което удовлетворява всяка потребност на масовия потребител.

Лаптопът предоставя доста прилични характеристики в технически аспект, които биха били по вкуса на всеки, който не е запален по индустриалния 3D дизайн или игрите появили се на бял свят през последните месеци. Отлично балансиран, надежден със страхотна батерия, този лаптоп втора употреба ще ви смае и очарова и напълно ще ви увери, че сте направили най-доброто решение, избирайки покупката му.

От блога:

Ревю на IBM Lenovo Thinkpad T61

20 любопитни факти за ТhinkPad сериите

Още за Thinkpad сериите

Видео

IZONE.BG - Шоурум

Лаптопи и компютри втора ръка

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 070031023

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивен ден

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате първи нови промоции и новини.

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

Всички права запазени. © izone.bg. 2021. Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици. Itopia LTD 2011-2021.

Количка

Количката е празна.