iZone.bg
  1. HP Compaq NC6000

Продуктът не е наличен

HP Compaq NC6000

Процесор: Intel Pentium M 1.6 GHz

Видео карта: ATI MOBILITY RADEON 9600 32 MB

Хард диск: 40 GB, PATA 5400 rpm

Качествен контрол:

Безплатна доставка

До 24 часа (над 150 лв)

Дълга гаранция

Минимум 12 месеца

Преглед и тест

Преглед и тест преди плащане

Срок за връщане

До 14 дни

199.00 лв.

Лаптопът HP Compaq NC 6000 е изключително добре проектиран концептуално и предлага редица преимущества, които могат само да ви зарадват и да направят работата ви с този тип компютри още по-успешна.

Високата скорост на машината и нейната комплексна устойчивост и издръжливост са сред важните аргументите в подкрепа покупката на NC 6000. Не бива обаче да забравяме и страхотната батерия, която може да ни осигури предостатъчно време за работа, дори в случаите, когато ни се налага да прекараме дълги периоди далеч от зарядното устройство.

Ако сте свикнали да работите на квадратен монитор, вместо на широкоекранен, то със сигурност HP Compaq NC 6000 ще ви допадне още повече заради тази си характеристика. Създаден за млади хора с ограничен бюджет тази машина ще ви грабне и очарова със своето представяне и разбира се със своята цена, която ще ви осигури една изключително рентабилна покупка на лаптоп.

В случай че използвате своя лаптоп предимно за работа по създаването на таблици, текстове и текстообработка, то HP Compaq NC 6000 втора ръка е невероятно изгодно предложение, което е добре да обмислите и да прецените дали пък именно то няма да покрия вашите очаквания. Чудесна цена, надежден лаптоп и щастливи потребители, какво повече може да искаме от една машина.
Драйвери

IZONE.BG - Шоурум

Лаптопи и компютри втора ръка

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 070031023

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивен ден

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате първи нови промоции и новини.

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

Всички права запазени. © izone.bg. 2021. Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици. Itopia LTD 2011-2021.

Количка

Количката е празна.