iZone.bg
  1. Dell Latitude E6410

Продуктът не е наличен

Dell Latitude E6410

Процесор: Intel Core i7 640M 2.8 GHz (up to 3.46 GHz with Turbo Boost); 4 MB L3 Cache;

Видео карта: Intel HD Graphics

Хард диск: 160 GB, SATA, 7200 rpm

Качествен контрол:

Безплатна доставка

До 24 часа (над 150 лв)

Дълга гаранция

Минимум 12 месеца

Преглед и тест

Преглед и тест преди плащане

Срок за връщане

До 14 дни

469.00 лв.

Драйвери

Документация

Latitude серията на Dell е предназначена за огромни корпорации и е един почти съвършен бизнес лаптоп. Дизайнът позволява удобно да се изпълняват ежедневните офис дейности от служителите и те да усещат комфорт и лекота при използване на компютъра.

„Е“ фамилията на Dell Latitude е проектирана да бъде взаимно съвместима спрямо други модели от същата серия от хардуерна гледна точка, например батерията на един лаптоп може да бъде заменена с батерия от друг лаптоп. Същото важи и за останалите компоненти от тази линия. Тя също обединява независим, удобен за работа дизайн с професионалният и изискан бизнес стил, за който винаги сме мечтали.

Dell Latitude E6410 е бизнес лаптоп втора ръка, който покрива идеално функционалностите на Е фамилията на компанията-майка. Той е екипиран с Intel Core i5 процесор, а RAM паметта и капацитета на хард диска са достатъчни, за да бъде натоварван компютъра с часове, без да имате абсолютно никакви проблеми при работа с него. Тази машина е сравнително лека, а рециклираната 6 клетъчна литиево-йонна батерия издържа до 2 часа в нормален режим на работа.

Корпусът на лаптопа е от типичната за серията E64xx магнезиева сплав, а свързващите елементи са стоманени панти, което го прави защитен на физически удар и изтърване. Модела предлага красив черен матов дисплей и чудесна видимост дори при директна слънчева светлина.

Цялостният изглед и дизайн на този лаптоп Dell втора употреба е отлично балансиран, а техническите му характеристики ще ви позволят да работите удобно, бързо и лесно на една наистина невероятна цена.


 

IZONE.BG - Шоурум

Лаптопи и компютри втора ръка

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 070031023

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивен ден

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате първи нови промоции и новини.

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

Всички права запазени. © izone.bg. 2021. Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици. Itopia LTD 2011-2021.

Количка

Количката е празна.