iZone.bg
  1. Dell Latitude E6400 Камера

Продуктът не е наличен

Dell Latitude E6400 Камера

Процесор: Intel® Core™ 2 Duo P8800 2.66 GHz; 3 MB L2 Cache; 1066 MHz FSB

Видео карта: Intel GMA4500 MHD up to 1700 MB

Хард диск: 160 GB, SATA, 7200 rpm

Качествен контрол:

Безплатна доставка

До 24 часа (над 150 лв)

Дълга гаранция

Минимум 12 месеца

Преглед и тест

Преглед и тест преди плащане

Срок за връщане

До 14 дни

229.00 лв.

Драйвери

Документация

Latitude E6400 наследи моделите D630 в продуктовата гама на американския гигант в производството на компютри Dell. Това е солиден лаптоп с перфектни показатели, които ще ви послужат да изпълнявате на практика всяка желана от вас задача, без да ви се налага да заплащате високата цена за чисто нова машина.

 

Едно от най-големите предимствата, които откриваме и в останалите лаптоп Dell си остава невероятното издръжливата литиево-йонна батерия с предостатъчна дължина на живота. Едни от най-честите клиенти, избиращи именно Dell Latitude E6400 още с неговата поява бяха служителите в големите технологични и бизнес корпорации, които разчитаха на една доказана марка и модел, в който трудно ще откриете недостатъци.

 

Въпреки сериозната конкуренция на Thinkpad (Lenovo) и EliteBook (HP) сериите, тези машини ще ви очароват със своята страхотна работа и широко приложение. Високата надеждност и стабилната конструкция, която е приоритет за този клас компютри Dell е още един добър аргумент в подкрепа покупката на този чудесен лаптоп втора ръка.

 

Latitude сериите са добре познати в цял свят и до голяма степен допринесоха за отличното познаване на марката на всички континенти, както и репутацията, с която тя разполага днес. Избирайки Лаптоп Dell Latitude E6400 втора ръка, вие избирате един наистина уникален лаптоп, който ще ви увери със своята работа, че сте направили едно добро и далновидно решение.

IZONE.BG - Шоурум

Лаптопи и компютри втора ръка

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 070031023

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивен ден

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате първи нови промоции и новини.

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

Всички права запазени. © izone.bg. 2021. Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици. Itopia LTD 2011-2021.

Количка

Количката е празна.