iZone.bg
  1. Dell Latitude E5500

Продуктът не е наличен

Dell Latitude E5500

Процесор: Intel® Core™2 Duo T7250 2 GHz,(2MB L2 Cache, 800 MHz FSB).

Видео карта: Intel GMA 4500 MHD

Хард диск: 160 GB, SATA, 7200 rpm

Качествен контрол:

Безплатна доставка

До 24 часа (над 150 лв)

Дълга гаранция

Минимум 12 месеца

Преглед и тест

Преглед и тест преди плащане

Срок за връщане

До 14 дни

239.00 лв.

Лаптопът Dell Latitude E5500 е проектиран като високонадежден офис ноутбук, който обаче предоставя на клиентите редица положителни качества извън този факт. Това е все пак ориентиран към развиващи се пазари модел и не бива да бъдем прекалено строги към него, защото при подобна стратегия се търсят варианти за продажбата на лаптопите на по-ниски цени, както показва световният опит в тази посока.

 

Dell Latitude E5500 е определян от мнозина като „работният кон“ в продуктовата гама на компанията-създател. Забравете красивите опаковки, защото тази машина е създадена, за да работи добре, а факта, че не изглежда никак лошо сякаш остава на заден план.

 

Ако една от най-важните ви причини да потърсите лаптоп втора ръка е неговата цена, то с Dell Latitude E5500 ще получите наистина нещо страхотно и то при инвестиция на относително скромна сума. Един от най-приятните аспекти при покупката на лаптоп от този модел втора употреба си остава факта, че получавате добри характеристики, минимизирани екстри и цена, която си струва.

 

Голям брой клиенти избират този модел заради името, което Dell си изградиха през годините като създател на сериозни машини, на които може да се разчита във всякакви случаи. Дори да не следите компютърната индустрия и производството на лаптопи изкъсо, то това е неоспорим аргумент, който всеки специалист ще потвърди пред вас.
Драйвери

IZONE.BG - Шоурум

Лаптопи и компютри втора ръка

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 070031023

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивен ден

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате първи нови промоции и новини.

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

Всички права запазени. © izone.bg. 2021. Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици. Itopia LTD 2011-2021.

Количка

Количката е празна.