iZone.bg
  1. Dell Latitude D620

Продуктът не е наличен

Dell Latitude D620

Процесор: Intel® Core 2 Duo T5500 1.66 GHz, 2MB L2 Cache; 667 MHz FSB

Видео карта: nVidia Quadro NVS 110M

Хард диск: 60 GB, SATA

Качествен контрол:

Безплатна доставка

До 24 часа (над 150 лв)

Дълга гаранция

Минимум 12 месеца

Преглед и тест

Преглед и тест преди плащане

Срок за връщане

До 14 дни

289.00 лв.

Dell Latitude D620 е едно от решенията, които технологичния гигант Dell пусна на пазара преди няколко години с идеята да увеличи значително пазарния си дял в САЩ и с което на практика реализира успешно тази си идея.

 

Покупката на Dell Latitude D620 втора ръка е подкрепена с редица аргументи, които ще ви убедят в качеството на този модел лаптопи. Едно от достойнствата на модела, което все пак едва ли изненадва някой е естествено класическия ергономичен дизайн, запазен за бизнес лаптопите на компанията-създател. Добрият баланс, който е търсен при сглобяването на този лаптоп пък осигурява висока степен на издръжливост и стабилност при работа с него.

 

Latitude D620 представя 14.1-инчов екран и доста приличен 2-ядрен процесор, който да гарантира постоянна безпроблемна работа на потребителите. D620 е модел, който наследява D610 и прави значителен скок в еволюцията на производството на бизнес машини на Dell. При D620 откриваме и подобрена стабилност и ергономия, както и значително увеличение на изчислителната му мощ спрямо предшествениците от серията.

 

Интересно е да се спомене, че това е един от моделите, които наложиха използването на широк екран при лаптопите в бизнес класа и така днес наблюдаваме тази масова практика да се прилага от всички производители на такива системи. Създаден да бъде иновативен и сигурен партньор в работата, Dell Latitude D620 ще ви зарадва значително със своето представяне в почти всяка насока, включително и с ниската си цена.

 

Драйвери

Документация

IZONE.BG - Шоурум

Лаптопи и компютри втора ръка

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 070031023

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивен ден

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате първи нови промоции и новини.

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

Всички права запазени. © izone.bg. 2021. Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици. Itopia LTD 2011-2021.

Количка

Количката е празна.