iZone.bg
  1. Dell Latitude D520

Продуктът не е наличен

Dell Latitude D520

Процесор: Intel® Celeron M 1.46 GHz; 1MB L2 Cache; 533 MHz FSB

Видео карта: Intel® GMA 950

Хард диск: 80 GB, SATA

Качествен контрол:

Безплатна доставка

До 24 часа (над 150 лв)

Дълга гаранция

Минимум 12 месеца

Преглед и тест

Преглед и тест преди плащане

Срок за връщане

До 14 дни

219.00 лв.

Dell Latitude D520 е класически мобилен бизнес лаптоп, който се явява наследник на по-ранния модел на компанията Latitude D510. В него обаче откриваме значително подобрени компоненти като процесор и впечатляващ дизайн, който осигурява удобство и комфорт за ползващия го потребител.

 

Според създателите си, Dell Latitude D520 предлага ефективен баланс между предлагани възможности и цена, което естествено е желанието на всеки потребител и дори в по-голяма степен на тези, търсещи да закупят този модел лаптоп втора ръка. Мнение, което с течение на времето бе затвърдено и от самите потребители, избрали да закупят именно тази машина.

 

Макар D520 да не предлага кой знае какви върхови характеристики, защото не е и такава неговата идея, то той със сигурност заслужава вниманието ви в чисто функционално-практичен план, където се представя изненадващо добре. Чудесната батерия, отличителна черта на лаптопите с марка Dell също ще ви очарова, когато ви се наложи да работите, без да сте включили зарядното устройство на компютъра. Големият и доста приличен 15-инчов екран, 4-те USB входа и ниското тегло от едва 2.38 килограма допълват силуета на машината и затвърждават доброто впечатление за нея.

 

Няма какво да се заблуждаваме, че с покупката на Dell Latitude D520 втора ръка ще можем да се отдадем на игрите от последните месеци, но както вече споменахме това е бизнес модел, при който създателите са вложили идеята да се върши истинска работа с машината, вместо просто да се забавлявате с нея.
Драйвери

IZONE.BG - Шоурум

Лаптопи и компютри втора ръка

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 070031023

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивен ден

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате първи нови промоции и новини.

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

Всички права запазени. © izone.bg. 2021. Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици. Itopia LTD 2011-2021.

Количка

Количката е празна.