iZone.bg
  1. Dell Latitude D430

Продуктът не е наличен

Dell Latitude D430

Процесор: Intel® Core™ 2 Duo U7700 1.33 GHz; 2MB L2 Cache; Ultra Low Voltage

Видео карта: Intel GMA 950 up to 224 MB

Хард диск: 80 GB, SATA 4200rpm

Качествен контрол:

Безплатна доставка

До 24 часа (над 150 лв)

Дълга гаранция

Минимум 12 месеца

Преглед и тест

Преглед и тест преди плащане

Срок за връщане

До 14 дни

249.00 лв.

Още едно предложение към вас, нашите потребители е Dell Latitude D430, който можете да притежавате на една наистина завидна цена. Освен другите достойнства, за които ще поговорим по-долу или можете да разгледате в раздела с негови характеристики ще можете да се възползвате и от традициите на един от най-добрите производители на лаптопи в света.

 

12.1-инчовият дисплей с отлични характеристики и многото USB входни устройства в съчетание с един надежден процесор и достатъчна по обем RAM памет правят този модел едно изключително практично, но и достъпно бижу. Преди обаче да се спрете на покупката на Dell Latitude D430 е добре да знаете за какво възнамерявате да използвате своя компютър, защото с него ще можете да вършите почти всичко, но няма да успеете да играете последните игри, което за някои хора може да се окаже сериозно препятствие.

 

Все пак с покупката на Dell Latitude D430 втора ръка ще можете да правите на практика всичко останало, започвайки от браузването из любимите социални мрежи, преминавайки през улеснената бизнес кореспонденция, та до текстообработка и офис приложения от най-различен тип. D430 обаче блести с три съществени черти, в който той е стандарт за качество:

  • Цена

  • Мобилност

  • Баланс

Именно по-горните качества направиха модела успешен в цял свят и до днес продължават да бъдат ценени от потребителите, които избягват да инвестират пари в покупката на нов и предпочитат да изберат лаптоп втора ръка, за да удовлетворят своите технологични потребности. Покупката на Dell Latitude D430 е за хора, които са ограничени в разходите си, но обичат да пътуват и се нуждаят от стабилна и издръжлива машина с отлична батерия.

 

Драйвери

Документация

IZONE.BG - Шоурум

Лаптопи и компютри втора ръка

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 070031023

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивен ден

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате първи нови промоции и новини.

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

Всички права запазени. © izone.bg. 2021. Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици. Itopia LTD 2011-2021.

Количка

Количката е празна.