iZone.bg
  1. Lenovo ThinkCentre M91p USFF

Продуктът не е наличен

Lenovo ThinkCentre M91p USFF

Процесор: Intel Core i5 Quad Core 2400s, 2.50 GHz, up to 3.3GHz, 6MB Cache

Видео карта: Integrated HD Graphics 2000

Хард диск: 160 GB SATA

Качествен контрол:

Безплатна доставка

До 24 часа (над 150 лв)

Дълга гаранция

Минимум 12 месеца

Преглед и тест

Преглед и тест преди плащане

Срок за връщане

До 14 дни

449.00 лв.

Ако търсите сериозна и мощна бизнес машина, на които да разчитате във всеки един момент Lenovo ThinkCentre m91p usff е точно каквото ви трябва. Тези компютри втора ръка са с изработка от най-висок клас и съчетават в себе си качество и стил. Подходящи са за употреба в домашни условия, както и за корпоративна среда.

Lenovo ThinkCentre m91p usff е най-малкият от трите размера на модела – 8.1см x 24.1см x 27.7см.. Това го прави още по-желан от потребителите, заради възможността му да бъде поставен и в най-тесните пространства. Но компактността на кутията е всъщност едно от най-незначителните преимущества на този настолен компютър, тъй като в нея се съвместява качеството, на което компанията е залагала винаги.

Тези персонални компютри втора употреба са оборудвани с мощността и бързината на второ поколение процесори Intel – Intel Core i5-2400, както и с интегрирана графика Intel HD 2000. А 4GB DDR3 памет ще покрие почти всяка ваша нужда. Също така притежава и всички необходими оптични и твърди дискови устройства в пълен размер.

В сравнение с други употребявани компютри от същия бизнес клас, машините на Lenovo, чието изпълнение и продуктивност са безпроблемни, изпъкват. Благодарение на своите характеристики, производителност, добра ценова категория, сервизно обслужване и здравина ThinkCentre m91p usff е все още един от компютрите, който не трябва да се пренебрегва.

IZONE.BG - Шоурум

Лаптопи и компютри втора ръка

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 070031023

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивен ден

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате първи нови промоции и новини.

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

Всички права запазени. © izone.bg. 2021. Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици. Itopia LTD 2011-2021.

Количка

Количката е празна.