iZone.bg
  1. Lenovo ThinkCentre M55 SFF

Продуктът не е наличен

Lenovo ThinkCentre M55 SFF

Процесор: Intel Core 2 Duo E6600 2.4 GHz, (4 MB L2 Cache, 1066 MHz FSB)

Видео карта: Intel GMA 3000

Хард диск: 160 GB SATA

Качествен контрол:

Безплатна доставка

До 24 часа (над 150 лв)

Дълга гаранция

Минимум 12 месеца

Преглед и тест

Преглед и тест преди плащане

Срок за връщане

До 14 дни

105.00 лв.

В случай че търсите функционален компютър втора употреба, то Lenovo ThinkCentre M55 е един вариант за вас, който успешно съчетава удобство и рационалност в услуга на потребителите. Възползвайки се от разработките на IBM, Lenovo продължава да пише история в областта на персоналните компютри именно с подобни модели, които съумяват да предоставят нещата, които очакваме от една настолна система.

Машината е построена около двуядрен процесор на Intel, за чието успешно функциониране се грижат и останалите компоненти, имплементирани в кутията на този модел. Предвидливо заделеният обем RAM осигурява още един аспект от функционирането на този великолепен десктоп компютър.

Голямата кутия определя Lenovo ThinkCentre M55като предимно използвана в домашни условия машина, но не е изключено и приложението й в офис обстановка. ThinkCentre линията на компанията се характеризира с висока устойчивост на натоварвания от всякакъв характер.

Ако не държите на лъскавите технологични джаджи, то в лицето на Lenovo M55 ще откриете и сериозна производителност, която ще ви помогне да изпълнявате на практика всякакви задачи, характерни за обикновения потребител. Най-приятно е това, че ще можете да се сдобиете с този настолен компютър втора ръка на невероятна цена и дори ще получите цели 6 месеца гаранция, за да сте сигурни, че правите най-подходящия избор за вас и вашите нужди.

 

IZONE.BG - Шоурум

Лаптопи и компютри втора ръка

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 070031023

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивен ден

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате първи нови промоции и новини.

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

Всички права запазени. © izone.bg. 2021. Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици. Itopia LTD 2011-2021.

Количка

Количката е празна.