iZone.bg
  1. HP Compaq dc7900 SFF

Продуктът не е наличен

HP Compaq dc7900 SFF

Процесор: Intel Core 2 Quad Q9400 2.66 GHz, ( 6 MB L2 Cache, 1333 MHz FSB)

Рам: 4 GB DDR2

Видео карта: Intel Graphics Media Accelerator X4500

Хард диск: 250 GB SATA

Качествен контрол:

Безплатна доставка

До 24 часа (над 150 лв)

Дълга гаранция

Минимум 12 месеца

Преглед и тест

Преглед и тест преди плащане

Срок за връщане

До 14 дни

249.00 лв.

Бизнес, бизнес, бизнес. Точно това излъчва серията HP Compaq dc7900. Ориентирана към бизнес потребителите отвъд океана, то днес тя съумява да предложи едно изключително решение и в локална за нас среда в България, че дори и за домакинствата, които предпочитат бюджетни решения, вместо прясно боядисани лаптопи с по-слаби технически компоненти.

HP Compaq dc7900 SFF е машина, която вдъхва доверие, говори с респект и уважение за това, което можете и искате да правите на своя настолен компютър.Двуядрен процесор със сериозна мощ, в умел баланс с огромен обем RAM памет правят от този компютър едно истинско бижу, което ще ви помогне да се справите с всяка задача и предизвикателство.

Хард дискът също е увеличен за сравнение от предишните DC серии на компанията-майка. Така, вече можете да разполагате със значително по-голямо пространство, където да съхранявате любимите си файлове, били те музика, филми, картинки или друг тип данни.

Куп портове предоставят дори по-широка функционалност на потребителите, доверили се на марката HP и избрали покупка на HP Compaq dc7900 SFF, за да включат към машината си най-различни по вид периферни устройства. Освен всичко останало, изброено в техническата характеристика на този десктоп компютър втора употреба си струва да отбележим наистина невероятната му цена и 6-те месеца гаранция – подарък от Itopia – izone.bg.

 

IZONE.BG - Шоурум

Лаптопи и компютри втора ръка

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 070031023

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивен ден

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате първи нови промоции и новини.

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

Всички права запазени. © izone.bg. 2021. Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици. Itopia LTD 2011-2021.

Количка

Количката е празна.