iZone.bg
  1. HP Compaq dc7800 USDT

Продуктът не е наличен

HP Compaq dc7800 USDT

Процесор: Intel® Core2Duo E6550 2.33 GHz,(4MB Cache, 1333 MHz FSB)

Видео карта: Intel® Graphics Media Accelerator X3100

Хард диск: 320 GB SATA

Качествен контрол:

Безплатна доставка

До 24 часа (над 150 лв)

Дълга гаранция

Минимум 12 месеца

Преглед и тест

Преглед и тест преди плащане

Срок за връщане

До 14 дни

129.00 лв.

Ако имате нужда от офис компютър втора ръка на ниска цена, то HP Compaq dc7800 USDT е едно невероятно решение, което ще ви помогне да се справите успешно с поставената задача. HP се славят с едно от най-добрите имена в компютърната индустрия напоследък и то е изградено точно благодарение на модели като този.

Удобната функционална кутия на HP Compaq dc7800 позволява спестяването на ценно офис пространство, но без да се правят компромиси по отношение на други характеристики, които утвърждават доброто име на машината. Създаден, за да бъде идеален помощник в административните задачи на служителите, този настолен компютър продължава да изпълнява успешно тези си функции и днес.

Процесорът на dc7800 е 2-ядрен Intel, a обема предвидена RAM памет осигурява идеалната работа на машината в съчетание с крайно потребителско удовлетворение. Хард дискът е подходящ, както за бизнес, така и за домашни цели, за да можете свободно да съхранявате своите ценни файлове.

Множеството възможности за свързване с различна по тип и вид периферия покачва дори повече доверието в HP Compaq dc7800 USDT. Добавяйки и 6 месеца гаранция от Itopia – izone.bg, както и неповторима цена, то се оказва, че тази машина е един страхотен избор за всеки практичен човек, който предпочита функционалността пред лъскавата опаковка, толкова характерна за последните модели лаптопи и таблети например.

 

IZONE.BG - Шоурум

Лаптопи и компютри втора ръка

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 070031023

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивен ден

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате първи нови промоции и новини.

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

Всички права запазени. © izone.bg. 2021. Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици. Itopia LTD 2011-2021.

Количка

Количката е празна.