iZone.bg
  1. HP Compaq dc7700 USFF

Продуктът не е наличен

HP Compaq dc7700 USFF

Процесор: Intel Pentium D Dual-Core 3GHz, (4 MB L2 Cache, 800 MHz FSB)

Видео карта: Intel GMA 3000

Хард диск: 80 GB SATA II 7200 rpm

Качествен контрол:

Безплатна доставка

До 24 часа (над 150 лв)

Дълга гаранция

Минимум 12 месеца

Преглед и тест

Преглед и тест преди плащане

Срок за връщане

До 14 дни

125.00 лв.

HP Compaq dc7700 USDT попада в т.нар. бизнес клас десктоп машини. Те са създадени, за да обслужват нуждите на огромни корпорации отвъд океана или в Западна Европа. В контекста на своето предназначение dc7700 се отличава със сериозна устойчивост и надеждност, които са от ключово значение за големите компании по света днес.

Този настолен компютър имплементира и редица нововъведения за времето си и така съумява да спести сериозни средства в дългосрочен план на всеки, който се е доверил на марката HP. Това, в съчетание с представянето на едно чудесно ниво на ефективност правят от HP Compaq dc7700 един великолепен избор. Не е задължително използването му в офис обстановка, макар това да е първоначалната му цел, а може успешно да се интегрира и в домашни условия, където благодарение на Ultra Slim Desktop кутията ще спести доста място на вашето бюро.

Използвайки предостатъчно RAM и двуядрен процесор, разработен от лидера в производството на микрочипове – Intel, машината съумява да осигури изключително рационално и предвидимо поведение. HP Compaq dc7700 USDT гарантира отлична функционалност и надеждност, което го прави и желан избор за всеки, търсещ добър компютър втора ръка при това на една уникално ниска цена. Всичко това плюс 6 месеца гаранция можете да имате още днес, избирайки покупката му от Itopia – izone.bgлидер на пазара за компютри втора употреба в България.


 

IZONE.BG - Шоурум

Лаптопи и компютри втора ръка

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 070031023

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивен ден

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате първи нови промоции и новини.

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

Всички права запазени. © izone.bg. 2021. Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици. Itopia LTD 2011-2021.

Количка

Количката е празна.