iZone.bg
  1. HP Compaq dc7700 USFF

Продуктът не е наличен

HP Compaq dc7700 USFF

Процесор: Intel Dual Core E2160 1.80 GHz, (1 MB L2 Cache, 800 MHz FSB)

Видео карта: Intel GMA 3000

Хард диск: 80 GB SATA II 7200 rpm

Качествен контрол:

Безплатна доставка

До 24 часа (над 150 лв)

Дълга гаранция

Минимум 12 месеца

Преглед и тест

Преглед и тест преди плащане

Срок за връщане

До 14 дни

119.00 лв.

HP Compaq dc7700 USFF е настолен компютър, който изненадва приятно потребителите с редица неща. На първо място разбира се си струва да споменем компанията-майка HP, която от край време се слави като производител на изключително стабилни и практични машини. Това важи както за лаптопите на компанията, така и за десктоп компютрите.

DC серията пък е проектирана с цел задоволяване потребностите на крупните бизнес потребители. Това само по себе си означава повишена надеждност, практичност и сериозно техническо осигуряване, което да благоприятства работата на служителите в съответните компании.

Удобната Ultra Smart Form Factor кутия помага да се спести ценно офис пространство или пък домашно такова. Двуядреният процесор на HP Compaq dc7700 и представеното количество RAM ни обещават едно добро представяне. Този модел настолни компютри втора ръка са ориентирани към стандартен тип потребители, които ги използват за най-масовите дейности. Най-често това са браузване, комуникация с приятели в социалните мрежи, водене на кореспонденция, музика, филми или стандартни административни задачи от офис тип.

Избирайки HP Compaq dc7700 USFF, вие ще можете да се сдобиете с един чудесен компютър втора употреба и то на наистина ниска цена. Шестте месеца гаранция от Itopia – izone.bg правят сделката дори още по-добра за хората, които търсят рентабилно и практично решение в областта на компютърните системи.


 

IZONE.BG - Шоурум

Лаптопи и компютри втора ръка

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 070031023

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивен ден

Бюлетин

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

Всички права запазени. © izone.bg. 2021. Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици. Itopia LTD 2011-2021.

Количка

Количката е празна.