iZone.bg
  1. HP Compaq dc7700 SFF

Продуктът не е наличен

HP Compaq dc7700 SFF

Процесор: Intel Pentium D Dual Core 3 GHz, (4 MB L2 Cache, 800 MHz FSB)

Видео карта: Intel GMA 3000, PCI-E слот за нископрофилни видеокарти

Хард диск: 160 GB SATA II 7200 rpm

Качествен контрол:

Безплатна доставка

До 24 часа (над 150 лв)

Дълга гаранция

Минимум 12 месеца

Преглед и тест

Преглед и тест преди плащане

Срок за връщане

До 14 дни

69.00 лв.

Предлаганите компютри втора употреба HP Compaq dc7700 SFF са насочени както за бизнес потреблението, така и за употреба в домашни условия. Тези машини предлагат мощност достатъчна да покрие изискванията ви свързани с работа с офис приложения, интернет, гледане на филми и други по-леки програми. Функционалността им, доброто им изпълнение и производителност правят този модел PC полезно за всяка сфера от вашата работа и ежедневие.

 

Шасито на компютъра е със стоманено покритие. Изключителната компактност на кутията е едно от предимствата на Compaq dc7700 SFF. Това дава възможност тя да бъде ситуирана и в най-тесните пространства, както и да се позиционира хоризонтално или вертикално според желанието ви.

 

HP Compaq dc7700 SFF могат да поддържат всички ваши бизнес приложения и програми посредством двуядрения процесор Intel Pentium D 3 GHz, както и чрез 2 GB DDR2 RAM паметта и Intel GMA 3000 видео карта. Тези компютри втора ръка могат да се справят дори и с леки мултимедийни програми свързани с обработка на снимки, видео и аудио.

 

Машината е оборудвана със записващо оптично устройство, 8 USB входа – 6 отзад и два на предния панел, DVI порт за външен монитор, High Definition Audio, вградени колони и PCI-E слот за нископрофилни видеокарти. Компютърът притежава и други допълнителни екстри, които правят избора му още по привлекателен.

 

HP Compaq dc7700 SFF са изключително безшумни и бързи машини за употребявани компютри. Поради своята надеждност и качествено изпълнение на работа, продължават да бъдат търсен продукт на пазара. Тези персонални компютри ще работят за вас безпроблемно с години.


 

IZONE.BG - Шоурум

Лаптопи и компютри втора ръка

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 070031023

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивен ден

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате първи нови промоции и новини.

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

Всички права запазени. © izone.bg. 2021. Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици. Itopia LTD 2011-2021.

Количка

Количката е празна.