iZone.bg
  1. HP Compaq dc7100

Продуктът не е наличен

HP Compaq dc7100

Процесор: Intel Pentium 4 HT 3GHz, (1 MB L2 Cache)

Видео карта: Intel® GMA 900

Хард диск: 40 GB SATA

Качествен контрол:

Безплатна доставка

До 24 часа (над 150 лв)

Дълга гаранция

Минимум 12 месеца

Преглед и тест

Преглед и тест преди плащане

Срок за връщане

До 14 дни

59.00 лв.

Серията HP Compaq dc71xx е бизнес линия за десктоп компютри. Тя е изключителна комбинация от лесно управление, увеличени възможности за обслужване и съвместимост за корпоративни среди. Базирана на Pentium 4 процесор с чипсет на Intel от модела 915G, тези системи обединяват производителността заедно с индустриалната съвместимост. Моделите от серията са снабдени с PCI архитектура. Всички модели са с възможност за лесен ъпгрейд, за да могат да паснат на офис нуждите на корпоративно ниво, където скоростта и динамиката при подобни дейности е от съществено значение.

HP Compaq dc7100 е един бизнес десктоп компютър втора ръка, който предлага допълнителна управляемост и сигурност за своите потребители. Технологията, която Intel е заложила в Pentium 4 позволява да се извлече повече производителност, а предлага уникална гъвкавост устойчивост в работата, както и лесен достъп и възможност за подмяна на компонентите на конфигурацията, присъщо за цялата серия 71xx.

Корпоративният потребител най-добре ще оцени хардуерната и софтуерната поддръжка на машините HP Compaq dc7100 втора ръка, както и софтуера за виртуализация Custom image на HP. Ако търсите балансирано от гледище производителност и ниска цена решение, то dc7100 втора употреба е един доста практичен избор, особено, ако целите ви включват работа в офис на средна по размер компания, където надеждността на машините е от ключово значение.


 

iZone.BG - Шоурум

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 0700 31 023

Телефон: 02 44 86 670

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивни дни

БЮЛЕТИН

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

© IZONE.BG 2011 - 2024. Всички права запазени.

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права.

Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици.

Количка

Количката е празна.